Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Λες να έχει το..τέλος του; Να είμαστε τόσο..τυχεροί;



Η σουίτα Τζον Κένεντι φιλοξένησε και τον μπουμπουκο- Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια της παραμονής του υπουργού Υγείας στη Βοστώνη. H Ευρωπαϊκή Λέσχη του Harvard Kennedy School of Government κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να παραστεί ως κεντρικός ομιλητής σε δύο ομιλίες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ μετά τις οποίες ακολούθησε επίσημο δείπνο στο Harvard Faculty Club.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε την σχετική φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο: «Το Πανεπιστήμιο μου παρεχώρησε για την διαμονή μου εδώ, το σπίτι του JFK. Μεγάλη Τιμή».



Όμως επειδή ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, και αφού οι αρπάζοντες διαφημιστικά και άλλα κονδύλια από τον Μπουμπουκο έχουν εξαπολύσει ένα επικοινωνιακό καταιγισμό για την επιτυχία του, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αδαείς πως στις εκδηλώσεις του Harvard Kennedy School of Government, της σχολής δηλαδή που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τον κάλεσε, και τέτοια ομιλία δεν υπάρχει. 
Από το σχετικό έγγραφο στη Διαύγεια όπου καταχωρίστηκαν τα έξοδα, 2.420 ευρώ, μάθαμε ότι η πρόσκληση προέρχεται από το European Club αυτής της σχολής. 
Κι εδώ αρχίζει το ανέκδοτο. 
Πρόκειται για ένα φοιτητικό κλαμπ! 
Ένα από τα δεκάδες που έχει η συγκεκριμένη σχολή. 
Μάλιστα η επίσκεψη ολάκερου υπουργού δεν διαφημίζεται ούτε στη σελίδα του κλαμπ στο Facebook... 
Και φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κλαμπ έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, αφού πριν από λίγους μήνες μίλησε σε φοιτητές του και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 
Μόνο που ο τελευταίος δεν το έκανε θέμα στα ΜΜΕ και δεν ταξίδεψε επί τούτου στις ΗΠΑ όπως ο Γεωργιάδης. 



Ίσως το φοιτηταριό ήθελε να δει από κοντά τον πολυδιαφημισμένο … κόλο της μπουμπούκας και για αυτό και τον ….κάλεσε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το ποστ σου και στου Ξηρού τα΄αυτί

Ανώνυμος είπε...

Ο ΞΗΡΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ..... ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...