Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επιστολή προς τον «αγραματο» Ψυχάρη από τον Τζημερο



Ο Θάνος Τζήμερος με αφορμή μια ακόμη μαϊμού δημοσκόπηση της PULSE που αναδημοσίευσαν τα ΜΜΕ του ΔΟΛ, ο Θάνος Τζήμερος (ΓΕΦΥΡΕΣ) έστειλε δώρο ένα αριθμητήριο καθώς και μια συνοδευτική επιστολή στον Σταύρο Ψυχάρη.

Ιδού η (απολαυστική) επιστολή.

Έστειλα χθες στον κ. Σταύρο Ψυχάρη, πρόεδρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ένα δώρο: το αριθμητήριο που βλέπετε, μαζί με μια επιστολή, που επίσης βλέπετε. Κοινοποιώ το περιεχόμενο:

Αθήνα 15 Μαΐου 2014
Αξιότιμε κε Ψυχάρη,

Με έκπληξη είδαμε την αναδημοσίευση, από τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού τον οποίο διευθύνετε, της πρόσφατης δημοσκόπησης της PULSE, για την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές.

Αθροίζοντας κανείς τα ποσοστά, επί τοις εκατό, που παίρνουν τα κόμματα που εμφανίζει, διαπιστώνει ότι το σύνολο δεν είναι 100 αλλά 97,5!

Ψάχνοντας να βρούμε το χαμένο ποσοστό, ανακαλύψαμε ότι λείπουν οι ΓΕΦΥΡΕΣ (ο συνασπισμός των κομμάτων Δράση και Δημιουργία, ξανά!) και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Επειδή ένας τόσο αντικειμενικός και ανεξάρτητος από τα παιγνίδια εξουσίας Όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως ο ΔΟΛ, είναι φύσει αδύνατον να το έκανε αυτό σκόπιμα, η μόνη εκδοχή που μπορούμε να φανταστούμε είναι η άγνοια απλών πράξεων αριθμητικής από κάποιον ή κάποιους συνεργάτες σας.

Θεωρούμε ότι αυτό τραυματίζει το κύρος του Οργανισμού τον οποίο διευθύνετε, δίνοντας λάθος εντυπώσεις, γιατί όπως ξέρετε, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, υπάρχουν μερικοί κακοπροαίρετοι που θεωρούν – άκουσον, άκουσον! – ότι ο ΔΟΛ παίζει «το χαρτί» της κυβέρνησης λόγω των χρεών που έχει συσσωρεύσει.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε κατά διάνοιαν, γι΄ αυτό δεχθείτε τη μικρή μας συμβολή στην προάσπιση του κύρους του ΔΟΛ και της ελευθερίας και ανεξαρτησίας των ΜΜΕ, θέση που διαχρονικά με τη στάση ζωής σας και τη μαχητική αρθρογραφία σας στηρίζετε. Το μαθηματικό βοήθημα που σας στέλνουμε θα δώσει στους συνεργάτες σας επαρκές επιστημονικό υπόβαθρο για να μπορούν να μετράνε μέχρι το 100 τουλάχιστον και να μην σας εκθέτουν.

Υ.Γ. Μια και ασχολείστε, μπορείτε να το δανείσετε και στο MEGA CHANNEL που, κατά διαβολική σύμπτωση, έκανε το ίδιο λάθος. Θα θέλαμε να μπορούσαμε να αγοράσουμε ακόμα ένα για εκείνους, αλλά τα πενιχρά οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν. Δεν έχουμε, όπως ξέρετε, πρόσβαση σε άνευ όρων, ορίων, και χωρίς υποχρέωση αποπληρωμής, δανεισμό από το Τραπεζικό Σύστημα, όπως η Νέα Δημοκρατία.

Με απεριόριστη εκτίμηση για τον θεσμικό σας ρόλο,

Θάνος Τζήμερος


Πρόεδρος «Δημιουργία, ξανά!»
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...