Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Άντε να χαθείτε γουρούνια. «Πάρε δυο κιλά ντομάτες και μακαρόνια και ψήφισε με» .





Τις καταγγελίες πολιτών ότι το πρωί της Παρασκευής από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια μοιράζονταν τρόφιμα σε σακούλες που περιείχαν και προεκλογικά φυλλάδια του συνδυασμού Μώραλη δέχτηκε ο επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που αναφέρει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ η διανομή έγινε στο υπόγειο της εκκλησίας παρουσία και ευθύνη του ξεφτιλισμένου ιερέα.
 «Απαιτούμε, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, να σταματήσει τώρα αυτό το αίσχος. Οι πολίτες του Πειραιά, ακόμη και οι πιο φτωχοί είναι  υπερήφανοι  και δεν εξαγοράζονται. Η βαρβαρότητα αυτή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το ήθος της πόλης» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Θοδωρής Δρίτσας.


Έπρεπε να βάλουν μέσα και προφυλακτικά γιατί μπορεί να πάθει ο κολος τους  μετά το γαμίσι που θα φάνε από τους ελεημένους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

IXNOS

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/05/blog-post_12.html

Ανώνυμος είπε...

κατι εχεις παθει ιχνος αλλιως τι να υποθεσω για τις αρλουμπες που πιστευεις αν δεν δεις ο ιδιος

Ανώνυμος είπε...

το βιντει τα λέει ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΧΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟΥΣ ΕΥΣΤΟΧΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιακος δεν είναι το ότι καλύτερο αλλά το να χρησιμοποίει ο μαρινακης της εξαθλίωση των πολιτών για ψηφοθηρικούς λόγους είναι εκτός από πολιτικά ανέντιμο και ηθικά πρόστυχο. Την ίδια πιθανόν ανταπόκριση θα είχε εάν έδινε τρόφιμα σε μερικούς χωρίς να συνοδεύονται αυτά από ψηφοδέλτια. Συμφωνώ απόλυτα με την κριτική του ixnos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...