Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Έπιασε δουλειά ο …γραφικός Μαυρογιαλούρος.Πιάστε τους όρχεις σας



Την τακτική Βενιζέλου φαίνεται ότι ασπάζεται ο υπουργός Υγείας σχετικά με το μέλλον της κυβέρνησης αν ΝΔ και Ελιά πάρουν χαμηλά ποσοστά στις ευρωεκλογές.
«Αν το άθροισμα των ψήφων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές είναι χαμηλότερο του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει πρόβλημα για την κυβέρνηση», είπε ειδικότερα το πρωί της Παρασκευής στο Μega ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό» πρόσθεσε και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η προεκλογική του δέσμευση σχετικά με την αποκατάσταση του βασικού μισθού θα έπληττε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι γιατί δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα στη ζωή τους. Οι μισές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν την επόμενη ημέρα, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός, επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο».


Από την δευτέρα μετά τις ευρωεκλογές θα φάει τέτοιο πούτσο το παλιοτόμαρο o μπουμπούκος  που δεν έχει φάει ούτε η… Γαβριέλα.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ότι Θα πέσει βροχή από μετεωρίτες και θα δημιουργηθεί μεγάλο τσουνάμι που θα πνίξει την Ελλάδα εάν δεν ψηφίσουν Νουδουλα δεν είπε ακόμη ο αρχιμαλάκας

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι κλασικό παράδειγμα αρρωστημένου μυαλού.

Ανώνυμος είπε...

θα τον πηδηξουμε χωρις σαλιο.ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ στον εκβιαστη.

Ανώνυμος είπε...

Από την δευτέρα μετά τις ευρωεκλογές ....

AMHN!

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός δεν είναι που φώναζε ότι όποιος ψηφίσει Ν.Δ η ΠΑΣΟΚ νομιμοποιεί την κλοπή δημόσιου χρήματος; Μάλλον από το πολύ τσιμπούκωμα τα΄πεξε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...