Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι Ηρακλειώτες θα ψηφίσουν δήμαρχο που Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για παράνομο πλουτισμό ;



Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Κουράκης, ο οποίος κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Αλέκος Ανδρικάκης στην εκπομπή του «Μαζί τα φάγαμε», στον Candianews 93,6.
Η δίωξη έχει ασκηθεί από την εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης και ήδη η υπόθεση είναι από τον Φεβρουάριο στην κύρια ανάκριση και αναμένεται η κλήση του Γ. Κουράκη από τον ανακριτή.
Η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράνομο πλουτισμό, με αριθμό ΑΒΜ Α2013/575,  αφορά σε παράβαση του άρθρου 6 παρ. 1,2 και 4 του Ν. 3213/2003.  
Σε βάρος του κ. Κουράκη εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις ανάλογου περιεχομένου.
- Ήδη εξελίσσεται η προκαταρκτική εξέταση ΑΒΜ Α 2012/970, επίσης για παραβίαση των διατάξεων του νόμου που αφορά στον παράνομο πλουτισμό, μετά από καταγγελίες που έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές.
- Γίνεται έρευνα για την εμπλοκή του στη «λίστα Νικολούδη», που αφορά στις έρευνες για το πόθεν έσχες.
- Επίσης υπάρχουν οι καταγγελίες για παράνομο πλουτισμό, που έχει στείλει ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στην εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης, μέσω της ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Πηγή

Εμείς θα πούμε ότι ασφαλώς είναι αθώος γιατί αυτός δεν έχει τίποτα αλλά όλο το σοι του έχει …τα πάντα όλα , που ασφαλώς …δεν είναι δικά του. Έτσι δεν γίνετε πάντα ; Κορόιδα είναι να τα έχουν στο όνομα τους; Ξεκινούν από τα ..παιδιά και..προχωρούν .Αυτός πάντως είναι άφραγκος και μένει σε ένα κληρονομικό δυαράκι που στάζει τον χειμώνα όπως λέει .   

Εμείς του αφιερώνουμε τα παρακάτω πόστ

 

Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ;

 

«Κι άλλες εταιρίες έχει ο γιοςΚουράκης... α ρε ΠΑΣΟΚαρα αθάνατη»


Εμείς τον έχουμε εγκαλέσει για πολλά επανειλημμένως όπως μπορείτε να δείτε εδώ Από τον αρχινονό-δήμαρχο ΚΟΥΡΑΚΗ τι να περιμένουν οι πολίτες εκτός από… ρεμούλα; .
και εδω

Νέες «αποκαλύψεις». Κε ΚΟΥΡΑΚΗ αγόρασε ο υιός ρετιρέ;

και εδω
Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ;

και εδω
O ΠΑΣΟΚΟΣ δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης έχει 25χρονο γιό με ΑΕ !

και εδώ "Μέτοχος σε εταιρεία ο γιος του Κουράκη με 153.000 ευρώ

 

ΞΕΝΙΑ Ηρακλείου: Η ποιο βρώμικη υπόθεση της ΚΡΗΤΗΣ , πάει για κουκούλωμα


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα Ηρακλειώτικα Νεοδημοκρατικά βόδια κοιμούνται, η… όμοιως ομοίω αεί πελάζει ;Γιατί έμαθα ότι το νεοδημοκρατικό λαμόγιο η Γιούλη Μπότη είναι στο ψηφοδέλτιο του Κουράκη όπως και ο νεοδημοκράτης Σερμάκης στο πασοκικό της περιφέρειας. Η πολιτική αλλαξοκωλιά πάει σύννεφο

Ανώνυμος είπε...

Το Ηράκλειο είναι γεμάτο ντεπόζιτα νερού και μηχανάκια για να τραβούν νερό εδώ και σαράντα χρόνια . Όλοι οι άθλιοι δήμαρχοι που έχουν περάσει δεν μπόρεσαν να λύσουν το καυτό πρόβλημα με αποτέλεσμα όλοι οι Ηρακλειώτες να πίνουν εμφιαλωμένο γιατί αυτό της ύδρευσης είναι ..βοθρολύματα επιβαρυνόμενοι με ένα μεγάλο κόστος. Ο Κουράκης υπόσχετε ότι θα το λύσει μεταφέροντας μέσω του φράγματος Αποσελέμη τα εκχυλίσματα του οροπεδίου Λασιθίου που είναι γεμάτα φυτοφάρμακα . Δεν θα προλαβαίνουν τα νοσοκομεία… καρκινοπαθείς. Αυτό θα είναι και το μεγάλο κατόρθωμα του. .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...