Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε… Καργάκο;



Αν βρεθεί τάφος του Μεγάλου Αλέξανδρου, αυτός θα ‘ναι στη Μακεδονία, ανέφερε ο Σαράντος Καργάκος μιλώντας στον Real fm 97,8 και στους Μάκη Γεωργίου και Τάκη Χατζή.

Ο ιστορικός και συγγραφέας πιστεύει, πως ο Μέγας Αλέξανδρος είναι θαμμένος στην Αμφίπολη.

Και συγκεκριμένα ανέφερε:


«Επί τρεις μήνες, η Αμφίπολη μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ελληνικού λαού. Ο λαός μας έπαψε να ελπίζει στους ζωντανούς και περιμένει, προφανώς, τη σωτηρία του από τους νεκρούς.»

«Διότι η ζωή είναι εν τάφω, ενώ ο τάφος έγινε δική μας ζωή. Αυτό είναι ένα πολιτικό μήνυμα που καλό θα είναι να το εισπράξουν οι πολιτικοί μας.»

«Εγώ προσωπικά, από εικοσαετίας και πλέον, είχα ένα προαίσθημα ότι τα λείψανα του Αλεξάνδρου πρέπει να είχαν μεταφερθεί στη Μακεδονία. Πιθανώς κατά επιθυμία του ιδίου».

«Εγώ επιμένω ότι εάν πρόκειται να βρεθεί τάφος του Αλεξάνδρου, αυτός θα είναι στη Μακεδονία, και για κάποιους ειδικούς λόγους, πιστεύω ότι βρίσκεται στην Αμφίπολη»

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.

Σε είχαμε για ποιο γνώστη αλλά κάναμε ..λάθος. Οι μεγάλοι άνδρες θάβονται πάντα στο μέσον της αυτοκρατορίας τους, και όχι στις παρυφές κύριε ..άσχετε. Το πολύ-πολύ να είναι θαμμένο κανένα …..τεκνό, και έτσι θα  γίνει  ο…. τύμβος των γκέι .
Μας εξυπηρετεί αυτό πολύ, γιατί θα έχουμε πολλούς αγριοπούστηδες….τουρίστες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...