Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ήταν ..γατουλης ,έγινε ..τίγρης, και κατασπάραξε την….γάτα.



Εξακόσια εξήντα  στρέμματα της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας και οι εγκαταστάσεις της ΒΡ στην περιοχή, θα γίνουν το κέντρο διακίνησης εκατομμυρίων λίτρων λιπαντικών και πετρελαίου, καθώς και επεξεργασίας των πετρελαϊκών αποβλήτων του λιμένος του Πειραιώς που έχει αναλάβει εταιρεία συμφερόντων του πρώην εκπαιδευτή σχολής οδηγών και νυν πετρελαιά «Τίγρη». ).
Και για όσους δεν γνωρίζουν, μέσω των «αποβλήτων» γίνεται παγκοσμίως συστηματικά και οργανωμένα το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Η Ραχήλ επειδή είναι τέντι γκέρλ κατέθεσε ερώτηση για το θέμα των σλοπς στις περιοχές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας οπότε ο «αρκουδιάρης» -χορηγός τηλεφώνησε στον επιδοτούμενο και ζήτησε εξηγήσεις.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος κάλεσε στο γραφείο του την βουλευτή και της έκανε μαθήματα «πολιτικού ρεαλισμού», διότι ο ρεαλιστής ήταν αγκαλιές και φιλιά με τον Πόντιο στη Σουμελά.
Η τέντι γκέρλ είχε κάνει και κάτι ερωτήσεις για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και ο Πάνος όταν ακούει το όνομα Βαρδινογιάννης, τον πιάνει κρύος ιδρώτας.
 Κάπως έτσι ο Χαχαμικάτος έμεινε χωρίς Ραχήλ,και εκείνη χωρίς κόμμα.

Η Τέντι γκέρλ και το Τεντιμπόης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...