Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Οι τραμπουκίζωντες ψευτοάρχοντες της. Τ.Α



Ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Χρίστου Βούζα στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr ήταν αρκετό για να αποδείξουν δυο δήμαρχοι της Αττικής πως εκλαμβάνουν και πως αντιδρούν στην κριτική στο έργο που ασκούν...
Έτσι ο τραμπούκος - δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης  και Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, επιτέθηκαν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον δημοσιογράφο.

Η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της καταδικάζει το γεγονός.

Συγκεκριμένα ….Απίστευτοι τραμπουκισμοί έλαβαν χώρα στον α όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι και την ολοκλήρωση των ομιλιών των επικεφαλής των παρατάξεων αρχικά ο «πράσινος» απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης και στη συνέχεια και ο ομοϊδεάτης του δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος επιτέθηκαν στο συντάκτη της aftodioikisi.gr που κάλυπτε το ρεπορτάζ για λογαριασμό της ιστοσελίδας σε πρώτη φάση με ακατονόμαστες ύβρεις και απειλές και αμέσως μετά με μπουνιές και κλωτσιές! Αποτέλεσμα, να σπάσουν τα γυαλιά μυωπίας του και να υποστεί εκδορές στο πρόσωπο .Οι σκηνές αυτές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, εκτυλίχθηκαν μπροστά σε δεκάδες έκπληκτους συνέδρους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον προθάλαμο της αίθουσας όπου πραγματοποιούνταν η Γενική Συνέλευση, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους απέναντι στους δύο αιρετούς.

Ήταν τέτοιο το μένος, ειδικά του απερχόμενου προέδρου της ΠΕΔΑ που σύμφωνα με το συντάκτη της  aftodioikisi.gr και αυτόπτες μάρτυρες, χτύπησε στο πρόσωπο τον δημοσιογράφο, του άρπαξε τα γυαλιά και του τα έσπασε επιδεικτικά.
Τα γεγονότα είναι πρωτοφανή και εισάγουν νέα ήθη. Εάν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού συμπεριφέρονται ως κοινοί τραμπούκοι, αναρωτιόμαστε τι πρότυπα αποτελούν για τους πολίτες της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...