Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Χτύπησε την κουδούνα στην Σαμαρική ....ακροδεξιά.



Μεγάλο χτύπημα από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κλείνοντας - μόλις - την ομιλία του στην Βουλή . "Μην καίτε τα σπαρτά και γκρεμίζετε τις γέφυρες, στην προσπάθειά σας να μας εμποδίσετε, να εμποδίσετε την αλλαγή" είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά προσωπικά, αφήνοντας χοντρά υπονοούμενα περί πολιτικής, που έχει αντιγράψει τις πρακτικές των ναζιστών, όταν εγκατέλειπαν την Ελλάδα.

«Μην επιμένετε να κρατάτε τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, δώστε τη δυνατότητα στο λαό μας να αποφασίσει. Εκλογές τώρα και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με ευρύτατη συναίνεση» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στον Σαμαρά...
«Τι θα κάνετε για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Θα κρατάτε δέσμιο το σύστημα για να παραμείνετε στην εξουσία» διερωτήθηκε και κάλεσε τον κ. Σαμαρά να το ξανασκεφτεί.

«Ζητάτε την εμπιστοσύνη του σώματος για τη συνέχιση της πολιτικής σας αλλά θα διαπιστώσετε, απόψε, ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν για την εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Συναίνεση 180 βουλευτών από την παρούσα Βουλή δεν θα την έχετε» είπε και πρόσθεσε πως αυτή η πολύμηνη παρατεταμένη προεκλογική περίοδος δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας.

«Πως θα διαπραγματευτείτε στο εξωτερικό όταν αμφισβητήστε και στο εσωτερικό της κυβέρνησης σας» είπε κάνοντας αναφορά και στις προτάσεις που έχουν ακουστεί για κυβέρνηση εθνικού σκοπού.
Διεμήνυσε δε στον γερμανοτσολιά πρωθυπουργό πως όποια συμφωνία συνάψει η κυβέρνηση τώρα δεν θα γίνει σεβαστή από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτός γίνει κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...