Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η ….αυτοϊκανοποίηση της ….νύφης.



Προσκλητήριο εθνικής συστράτευσης στις πολιτικές δυνάμεις και τους πολίτες απηύθυνε το χοντρογούρουνο ο  Βενιζέλος, καλώντας όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις σε προσκλητήριο εθνικής ενότητας για την έξοδο της χώρας από την κρίση και παράλληλα απηύθυνε έκκληση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Χαρακτήρισε τη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ως «κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και εθνικού σκοπού», ενώ προχώρησε στη διαβεβαίωση ότι η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει το Φεβρουάριο στο πλαίσιο των συνταγματικών προδιαγραφών. Αναφερόμενος στο παρελθόν υποστήριξε ότι η δημαγωγική αθλιότητα οδήγησε τον ελληνικό λαό σε περιπέτειες. «Δεν φταίει ο λαός για τα αποτελέσματα των εκλογών έπαιρνε στα σοβαρά πράγματα που ήταν ιστορικώς ανεύθυνα και ανέφικτα» είπε με σαφείς αιχμές στις κυβερνήσεις της ΝΔ και του Γ.Παπανδρέου.
Την παραμικρή λοιπόν διάθεση να εκπροσωπήσει το κόμμα του και να εμφανιστεί στη Βουλή ως πολιτικός αρχηγός δεν έδειξε σήμερα ο γουρουνοΒενιζέλος, ο οποίος εκφώνησε από το βήμα τη Βουλής μια ομιλία που παραπέμπει περισσότερο σε υφυπουργό Οικονομικών του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν αφιέρωσε ούτε μισή λέξη στο μέλλον του ΠΑΣΟΚ, ούτε στην όποια διακριτή θέση του εντός του κυβερνητικού σχήματος, και φυσικά δεν σχολίασε το παραμικρό για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ στο όριο της εισόδου στη Βουλή.
Επανέλαβε αρκετές φορές ότι μιλά «εκ μέρους της κυβέρνησης» και δεν άσκησε την παραμικρή, έστω υποκριτική, κριτική στα έργα και τις ημέρες διαφόρων απίθανων υπουργών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι και έφεραν την κυβέρνηση στο σημείο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Για το θέμα των πρόωρων εκλογών ανέφερε πως, «οι τυχόν πρόωρες εκλογές δεν σημαίνουν δυναμική νίκης για αυτούς που ανακόπτουν την πορεία της χώρας» ενώ επεσήμανε πως «επιδιώκουμε τον Φεβρουάριο η Βουλή να συγκροτήσει την προεδρική πλειοψηφία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...