Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Είμαι …ΜΠΑΖΟ, και ότι θέλω το ….αρπάζω.





To είδαμε και αυτό!
Υπάλληλος περιπτέρου στα Εξάρχεια να τις… αρπάζει από άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι στην συνέχεια “απαλλοτριώνουν” (σύμφωνα με την…. επαναστατική ορολογία της Ακροαριστεράς) και μερικά μπουκάλια νερό!
Δείτε το πράγματι απολαυστικό βίντεο:
Και όσο και εάν μιλάμε για περιπτερά κανονικό… μπουμπούκι η εικόνα με αστυνομικό να προχωρα σε “κατάσχεση” μπουκαλιών νερών από μια επιχείριση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την έφοδο ανδρών των ΜΑΤ χθες το βράδυ στα Εξάρχεια σε ένα περίπτερο της περιοχής. Χτυπούν τον υπάλληλο και τον τραβούν έξω από το περίπτερο με τον ίδιο να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει ότι οι αστυνομικοί έκλεψαν μπουκαλάκια με νερό. Και εκείνοι αρχίζουν να τον χτυπούν.
Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Facebook και μετέπειτα στο Youtube.
Από το 1:48 και μετά: :
Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας,  δήλωσε ότι «Το βίντεο έχει υποπέσει στην αντίληψή μου από την πρώτη στιγμή. Περίμενα να περάσει το τριήμερο των εορτασμών του Πολυτεχνείου, αλλά κανένας δεν θα μείνει ατιμώρητος. Ούτε αυτοί που άπλωσαν χέρι σε φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφου, ούτε οι συγκεκριμένοι κύριοι που απεικονίζονται στο βίντεο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμαυρώσει την εικόνα της Αστυνομίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...