Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Αφού βρίσκει… τα..κάνει.Ο τούρκος του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσούφ στην Ολομέλεια της Βουλής, ζήτησε από τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο να εισαχθεί στα νηπιαγωγεία η τουρκική ως η πρώτη γλώσσα διδασκαλίας και η ελληνική ως δεύτερη.
«Η παιδεία και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στα νηπιαγωγεία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μειονότητας και να είναι δίγλωσσες, δηλαδή στη μητρική γλώσσα και την ελληνική», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα και την τεχνολογία.
«Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση εκπαιδευτικών λύσεων πρέπει να γίνει στη βάση της παραδοχής ότι η ορθή εκπαίδευση στη μητρική γλώσσα παρέχει τη δυνατότητα για την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει αναδιαμόρφωση και επικαιροποίηση των σπουδών, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση» πρόσθεσε.

Τι έπραξε ο Τσύριζα; Απολύτως τίποτα γιατί τουρκοκρατείται. Τον ενδιαφέρουν ποιο πολύ οι ψήφοι των «τούρκων» της Θράκης, από τους σίγουρους των ιθαγενών της Αθήνας κ.λ.π.  Όσο τον  παριστάμενο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο απέφυγε να «σηκώσει το γάντι», κοιτώντας το ..ταβάνι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...