Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μωραίνει ο ….Μωραΐτάκης .Κοντράρει… ισάξια τον… Μπουμπούκο .



Ο Μωραϊτάκης είναι ο επιλαχών βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ  που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα από το βουλευτικό του αξίωμα Ανδρέα Ψυχάρη και βιάστηκε να το ρίξει στο λιβάνισμα και τις πολιτικές  μπλα-μπλα μαλακίες που μπορούν επάξια να συγκριθούν με αυτές του βλαμμένου Μπουμπούκου. Ακόμη δεν κατάλαβε ότι δεν είναι καθόλου τιμητική την σημερον ημέρα να είσαι βουλευτής ενός κόμματος που εκπροσωπεί επάξια ότι ποιο προδοτικό και βρώμικο έχει υπάρξει από την σύσταση του Ελληνικού κράτους;

Με ανακοίνωσή του μας έσπρωξε τις γνωστές ηλίθιες πολιτικουρες του τύπου : «Με προτεραιότητα την αφοσίωση και την αγάπη μου προς την πατρίδα και θέτοντας σε υποδεέστερη μοίρα αναληφθείσες μετά τον Ιούνιο 2012 επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική θέση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Αθήνας. Υπόσχομαι ότι θα κάνω κάθε προσπάθεια να αντιπροσωπεύσω επάξια τους συμπολίτες μου που έχουν πληγεί και εξακολουθούν να πλήττονται από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.
Θα  συνεργασθώ με όλους τους ενδιαφερόμενους Υπουργούς και φορείς και θα προσφέρω όλη μου την εμπειρία και  τεχνογνωσία για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα Διεθνές Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας. Έτσι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα αυξηθούν τα δημόσια έσοδα και θα καταπολεμηθεί η ανεργία»

 

Παραίτηση-βόμβα του γιου του Ψυχάρη από βουλευτή της ΝΔ με καταγγελίες κατά της κυβέρνησης που έχει να ασχοληθεί με …σοβαρότερα πράγματα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...