Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γερμανοτσολιά …καληνύχτα



Τελικά μέχρι στιγμής δεν πήγαν πολλοί να «απολαύσουν» τα καλούδια του… κουμπαρά.
160 «ναι» στον γελοίο Σταύρο Δήμα και 135 «παρών» ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή γλάστρας -Προέδρου της Δημοκρατίας.
Θεωρείται έκπληξη η περίπτωση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Μελά, που ψήφισε «παρών» ενώ είχε προαναγγείλει να ψηφίσει Σταύρο Δήμα.
Επίσης 2 βουλευτές, οι Μπούκουρας και Αλεξόπουλος της Χρυσής Αυγής που ήταν πιθανόν να ψήφιζαν Δημα, απουσίαζαν από την ψηφοφορία.

Το «160» πάντως, είναι κάτω από τις προσδοκίες της κυβέρνησης… Ο λαδωμένος γίγαντας Ψαριανός και ο ψευτο-αγωνιστής της Αριστεράς Λυκούδης, ψήφισαν Σταύρο Δήμα.

Όπως και ο εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος Αηδόνης.

Ο Κασιδιάρης, όταν αναγνώστηκε το όνομά του είπε «παρών», χλευάζοντας τον τρόπο της ψηφοφορίας και λέγοντας τι ερώτηση είναι αυτή.

«Παρών» ψήφισαν οι Βύρων Πολύδωρας, Βασίλης Καπερνάρος, Πέτρος Τατσόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Νίκη Φούντα, Βασίλης Οικονόμου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Παναγιώτης Μελάς, Ραχήλ Μακρή, Θεόδωρος Παραστατίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Κουράκος. 
Από τη διαδικασία απουσίαζε ο βουλευτής Ημαθίας, προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ, Κώστας Γιοβανόπουλος -απουσία που θεωρείται ότι είναι με νόημα.









Ετοιμάζουν το τέλος του Σαμαρά αλά ΓΑΠ ! - Από απόψε αρχίζει ... ξήλωμα του παλτού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...