Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Εδώ ο κόσμος καίγετε και το μουνί ο Τραγκας χτενίζει το… χρήμα που άρπαξε για να κανει την ..κολοτούμπα . .




Γράφει λοιπόν ….Στη Βουλή σήμερα το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όμως η εμφάνιση της κ.Κεφαλογιάννη «έκλεψε» λίγο από το ενδιαφέρον της ψηφοφορίας. Ο λόγος … , το κόκκινο μπλουζάκι που επέλεξε να φορέσει η υπουργός Τουρισμού, καθώς ήταν αρκετά αποκαλυπτικό, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.
Με δήλωσή του στην EurActiv.gr στο Στρασβούργο, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γιούρκι Κατάινεν σημειώνει σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να σεβαστεί τη δημοκρατία και είναι έτοιμη να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Ελλάδα».


Η δήλωσή αυτή του αντιπροέδρου της Κομισιόν έγινε πριν ολοκληρωθεί η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και γνωρίζοντας ασφαλώς το αποτέλεσμα έκανε κολοτουμπα αλλά …Τραγκα. . .
 
H φωτογραφία που βλέπετε είναι προϊόν φωτομοντάζ, αλλά η διάδοσή της είναι τέτοια που σίγουρα, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι εκφράζει αυτό που συνειδητοποιούν πολλοί: ότι στην Ελλάδα της φτώχιας και της εξαθλίωσης, η απειλή ενός πιστωτικού γεγονότος είναι για πολλούς δίχως ουσία.
Να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο facebook group
“Οχι στην εκλογή ΠτΔ – Τώρα μιλάμε εμείς”


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλησιον του Μ@υνιου ευρισκετε η κωλ..οτρυ...πιδα (κωλωτουμπαs)φαινετε αλλωστε.....vorgiantzakis othon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...