Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Απάντηση της Ραχήλ Μακρή στους φετιχιστές Τατσόπουλο και Ψαριανό



Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε την Τετάρτη στη βουλή, κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι ικανή να αναδείξει την ψυχανωμαλία ορισμένων ,όπως αυτή  που εμφανίζει τον ανεξάρτητο βολευτή Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και τον Γρηγόρη Ψαριανό να σκύβει για να το μυρίσει.
Το επόμενο βήμα τους είναι να κλέβουν από τις ….μπουγάδες  …εσώρουχα, για να τα … μυρίζουν

Απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες δίνει η ανεξάρτητη βουλευτής.  

"Η φύση είναι σοφή. Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά" ανέφερε η ανεξάρτητη βουλευτής σε στενούς της συνεργάτες σχολιάζοντας τη φωτογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.
"Δεν μπορώ να σκεφτώ, βέβαια, ποιανού οργάνου δυσλειτουργία ή ανικανότητα αντικαθιστά η γλώσσα, παράγοντας δηλώσεις για τακτοποίηση της μισής Αθήνας ή η μύτη λαμβάνοντας αγχωμένες βαθιές εισπνοές από ένα γυναικείο παλτό…. Και για όσους δεν κατάλαβαν οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο" τους έλεγε η κυρία Μακρή απαντώντας έτσι στους κ.κ. Τατσόπουλο και Ψαριανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...