Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Μόνο η …Τρόικα, δεν ενδιαφέρθηκε για τον..Ρωμανό



Επεισόδια ξέσπασαν στα  Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας αλληλεγγύης στον Ρωμανό που συνεχίζει την απεργία πείνας.
Άτομα που ανήκουν στον  αντιεξουσιαστικό χώρο κατευθύνθηκαν στα Εξάρχεια ανά ομάδες και έσπασαν αυτοκίνητα έβαλαν φωτιές σε κάδους και μηχανές και έστησαν  οδοφράγματα.
Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν λεωφορείο  ρίχνοντας βόμβα μολότοφ με την αστυνομία να απαντά με χημικά και βόμβες κρότου λάμψης.
Ομάδες αναρχικών είναι σκορπισμένες στα στενά με διμοιρίες των ΜΑΤ να έχουν παραταχθεί για να τους αντιμετωπίσουν.
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, ομάδες νεαρών κινήθηκαν στα στενά των Εξαρχείων και προκάλεσαν φθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα έκαψαν κάδους απορριμμάτων, στήνοντας οδοφράγματα.

Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, άγνωστοι έκαψαν κάδους σκουπιδιών ενώ αναποδογύρισαν δύο αυτοκίνητα. Επίσης προκάλεσαν ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας.

Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, αντιεξουσιαστές κατέλαβαν λεωφορείο δίπλα στο Πολυτεχνείο στο οποίο και προξένησαν ζημιές. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα που ακινητοποιήθηκε επί της οδού Στουρνάρη. Επίσης έγιναν εμπρησμοί κι άλλων οχημάτων πέριξ του Πολυτεχνείου.

Ακολούθησε κλεφτοπόλεμος, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Η Πυροσβεστική έχει αποστείλει 5 οχήματα στο κέντρο της Αθήνας για περιστατικά εμπρησμών στις οδούς Κωλέττη, Στουρνάρη, Μπενάκη, Πατησίων.






 

Νομοθετική πρωτοβουλία για το θέμα των σπουδών του Ρωμανού


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...