Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

100 δισεκατομμύρια έφυγαν από Έλληνες στη διάρκεια του μνημονίου.


VIDEO - ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ από realmedialive



Τρομερές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κο Μητρόπουλο σχετικά με εμβάσματα Ελλήνων στο εξωτερικό, και καταθέσεις αυτών πάνω από 500.000 ευρώ,  κατά τη διάρκεια του μνημονίου,  τα ονόματα των οποίων,  βρίσκονται στη Λίστα Νικολούδη.  
Η λίστα αυτή είναι μια κινητή βόμβα καθώς περιλαμβάνει ονόματα Υπουργών, Πολιτικών αλλά και Δημοσιογράφων!  
Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη πρωινή εκπομπή του Αnt1 δέχτηκε επίθεση πηγαίνοντας σπίτι του από αγνώστους την ημέρα που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τη συγκεκριμένη λίστα ανέφερε  αποκάλυψη αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στη "λίστα Νικολούδη" είδα πολιτικούς, Υπουργούς Οικονομικών ακόμη και δημοσιογράφους» αποκάλυψε ενώ συμπλήρωσε:  «Δεν υπάρχουν Υπουργοί Οικονομικοί ή μέλη οικογενειών τους, που δεν υπάρχουν στη "λίστα Νικολούδη"»!
« Δέχτηκα τέτοιες επιθέσεις ύστερα (για τη φοροδιαφυγή) και από δημοσιογράφο που ήταν στη λίστα»
«Υπάρχουν ακόμη και εν ενεργεία πολιτικοί απ' όλα τα Κόμματα, εκτός από το ΚΚΕ» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος, απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση.
«Την ημέρα που κατέθεσα ερώτηση για τη "λίστα Νικολούδη" δέχτηκα επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι με χτύπησαν» κατήγγειλε στη συνέχεια ο κ. Μητρόπουλος!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...