Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τάδε εφη Κυρά Τασία. ….Το λαθρομετανάστης δεν έχει μασαμπούκα ,ενώ το πρόσφυγας έχει πολύ ψωμάκι.



Τόσο καιρό μας έλεγαν πως είναι δήθεν ρατσιστικό να αποκαλεί κάποιος τους παράνομους μετανάστες ως λαθρομετανάστες. Εξαιτίας αυτής της ιδεολογικής εμμονής κάποιοι επέβαλαν στα ΜΜΕ να τους αποκαλούν παράτυπους μετανάστες!

Ήρθε όμως σήμερα η ίδια η υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου να αποκαταστήσει τα πράγματα και να αποκαλύψει την πραγματική αλήθεια!

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της η χρήση των όρων μετανάστες και λαθρομετάναστες οδηγεί σε περικοπή ευρωπαϊκά κονδύλια από τη χώρα μας!!!!

 Συγκεκριμένα, η κ. Χριστοδουλοπούλου συνέστησε σε όλους συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ να χρησιμοποιούν τον όρο πρόσφυγες για να εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια από την ΕΕ. «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο», είπε χαρακτηριστικά.

Το καταλάβατε;

Το λαθρομετανάστης δεν έχει λεφτά!! ενώ το πρόσφυγας έχει!!!!

Γι αυτό εμείς επιμένουμε να συνεχίσει η Χριστοδουλοπούλου να λέει αυτά που πιστεύει κάνει μεγάλο έργο....είναι τέτοιος ο πολιτικός της λόγος που αποδομεί από μόνη της τις χρόνιες πολιτικές τους ιδεοληψίες χωρίς να κάνει κανείς τίποτα!

Πηγή

Για αυτό έδωσε νοταμ το Μαξίμου και έχουν αρχίσει τα παπαγαλάκια να μιλούν για…. Πρόσφυγες λέγοντας ότι θα υπάρξει διαχωρισμός σε πρόσφυγες και μετανάστες. Είναι το νέο κόλπο με υπόδειξη του καραγκιόζη του Αβραμόπουλου παρακαλώ που είναι μανούλα σε τέτοια φαγοπότια. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...