Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Μια φορά μικροπολιτικάντης …πάντα μικροπολιτικάντης.



Συνεχίζεται από τα κόμματα η τακτική της... αξιοποίησης των «δικών μας» παιδιών και των διορισμών «ημετέρων» σε μισθοδοτούμενες θέσεις από το Δημόσιο, γεγονός που προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.
Για παράδειγμα, ο προδότης Σαμαράς προσέλαβε στο γραφείο του στη Βουλή σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων πρόσωπα από την εκλογική του περιφέρεια και παιδιά στενών κομματικών φίλων του, λειτουργώντας ουσιαστικά ως... πολιτευτής Μεσσηνίας.
Όπως φαίνεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με την υπ’ αριθμόν 5047/3105/6-4-2015 απόφαση, στο γραφείο του διορίσθηκε η Γαρυφαλλιά Πανταζοπούλου. Όπως μάθαμε, ο πατέρας της, Βασίλειος Πανταζόπουλος, είναι γνωστός κομματάρχης του Αντώνη Σαμαρά στον νομό Μεσσηνίας.
Επίσης, διορίστηκε ο Σπήλιος Κοντήρης, ο οποίος είναι κομματικό στέλεχος, μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Νέας Δειμοκρατίας.
Στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης διορίστηκαν ακόμα η Σταυρούλα Παπαδοπούλου και η Σεβαστή Ψυχάρη, οι οποίες είχαν διοριστεί στο γραφείο του και μετά τις εκλογές του 2012.
Ως μετακλητοί υπάλληλοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δειμοκρατίας στη Βουλή προσλαμβάνονται η Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου, η Μαρία-Χριστίνα Κωνσταντακοπούλου, ο Θεογνώσιος Μητρόπουλος, του οποίου ο πατέρας ήταν δήμαρχος στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, και η Αναστασία Ρεντούλη, της οποίας ο πατέρας είναι διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...