Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Φράγμα Αποσελέμη. Η ποιο αμαρτωλή ιστορία όλων των εποχών



Γιατί δεν λες ρε Κουκιαδάκη ότι πολλοί δικηγόροι του Ηρακλείου θησαύρισαν από αυτή την επαίσχυντη υπόθεση; Εάν υπήρχε έστω υποτυπώδες κράτος θα γέμιζε η ….ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ. Το έργο βρωμάει από τα… γενοφάσκια του. Η Ε.Ε δεν δίνει χρήμα για ύδρευση παρά μόνο για άρδευση. Μέχρι τις Βρυξέλλες έφτασε το λάδωμα. Για να μην πούμε ότι θα σπρώχνετε νερό που θα είναι γεμάτο από τα φυτοφάρμακα του οροπεδίου. Μην ξανά αναφέρεται το φράγμα γιατί θα κλάψουν μανούλες.    

“Ακόμη περιμένουμε να δούμε εάν ο δήμος Χερσονήσου βρήκε το οικόπεδο για να πάνε οι άνθρωποι από το Σφεντύλι που βουλιάζει στο φράγμα Αποσελέμη” είπε στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Ευρ.Κουκιαδάκης που αποκάλυψε ότι πριν δύο χρόνια είχαν δοθεί τα 300 χιλιάρικα για να βρεθεί η έκταση μετεγκατάστασης του οικισμού!
Ο αντιπεριφερειάρχης, απαντώντας σε ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής κ.Σπυρόπουλου για την προστασία των κατοίκων και του ναού του Αγίου Θεοδώρου, είπε καταρχήν ότι “δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας το φράγμα , αλλά το παρακολουθούν στενά και…έριξε τη ‘βόμβα’!
“Εμείς δεν έχουμε αρμοδιότητα, αλλά κάθε φορά καλούμαστε να βοηθήσουμε και το κάναμε. Αναζητούσαμε τρόπους να βρεθούν τα χρήματα για να στεγαστούν κάπου οι κάτοικοι του Σφεντυλίου, να πάει και ο ναός.” Είπε και αποκάλυψε ότι πριν δύο χρόνια βρέθηκαν…by pass τα λεφτά!
«Δόθηκαν στην περιφέρεια 300.000 ευρώ από το ταμείο οδοποιιας με τα οποία χρήματα εμείς κάναμε δρόμους στην περιοχή του δήμου Χερσονήσου και ο δήμος είχε την υποχρέωση από τους πόρους που θα διέθετε εκεί να βρει και να γοράσει την έκταση. Δεν ξέρω τι έχει κάνει!» είπε ο αντιπεριφερειάρχης που εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί λύση και για τους κατοίκους και για το ναό.
Τέλος ο κ.Κουκιαδάκης είπε ότι ‘τα χρήματα που δόθηκαν συνολικά για τις απαλλοτριώσεις  ήταν προκλητικά πολλά! Το έκανε η τότε κυβέρνηση για να κατευνάσει τις αντιδράσεις σχετικά με το φράγμα Αποσελέμη».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε ixnos δεν αναφέρεις ότι στην μελέτη αναφέρουν ζώα που δεν υπάρχουν στην Κρήτη; Aυτο σημαίνει ότι ήταν kopy από άλλη περιοχή .

Ανώνυμος είπε...

Ότι ποιο βρώμικο υπάρχει είναι ο Αποσελέμης. Έφαγαν πολλά εκατομμύρια οι δικηγόροι από τις αποζημιώσεις για το έργο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...