Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μιλανε όλοι μιλά και ο καραγκιόζης …αποδευτέρας.





Ο  Γιακουμάτος που ξέχασε τις γραφικότητες του με τις οποίες απόκτησε το παρατσούκλι  ΑΠΟΔΕΥΤΕΡΑΣ αφού σε όλα αυτό έλεγε, υπερέβη τα εσκαμμένα και σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 επιτέθηκε στην Πρόεδρο της Βουλής με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς. Έφθασε μάλιστα σε σημείο να πει ότι παρακαλάει το Θεό να ξεμπαρκάρει ο άνδρας της που είναι ναυτικός....
«Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω «Ω Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;. Για να είναι κοντά της». «Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα… Οκτώ μήνες… Είναι λίγο δύσκολο… Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα», πρόσθεσε στο σεξιστικό παραλήρημά του ο βουλευτής της ΝΔ.

Και συνέχισε ο Γ. Γιακουμάτος «Πάω στη Βουλή, ήρεμος. Κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω «Παναγία μου δεν μπορώ άλλο». Αναγκάζομαι και φεύγω και πάω και καπνίζω 50 τσιγάρα», είπε ακόμη ενώ πρόσθεσε ότι του θυμίζει δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά.
Νομίζει το νούμερο ότι έχει να κάνει με Μυκονιάτες μπουρδελότσαρκους αφού με τέτοιους συναγελαζόταν στις διακοπές στο… φτωχοκάλυβο του.  Δεν μπορεί να χωνέψει ότι υπάρχουν και άλλοι  στην πολιτική εκτος από τον Μπουμπούκο .

Το «δράμα» του Γιακουμάτου με το «κωλόσπιτο» του στη Μύκονο

 

Το πουλάει το εξοχικό στη Μύκονο ο Γιακουμάτος (photos)

 

Τα χυδαία υπονοούμενα του Γιακουμάτου στον Οικονομέα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...