Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Βρέθηκε η Σταμάτη. Είτε τρελή, είτε …γνωστική, πρέπει να μείνει μέσα για πολλά χρόνια…..



….αφού τα κατασπαταλημένα δεν επεστράφησαν στο κράτος. Όταν έκανε τις αλόγιστες σπατάλες, ήταν… γνωστική .Όταν μπήκε μέσα έγινε ..τρελή. Ας αφήσουμε την πλάκα. Οι κλεφταράδες πρέπει να μετρούν μέρα - μέρα την ποινή τους.  

Στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι, βρέθηκε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη.
Οι πρώτες πληροφορίες ήταν  συγκεχυμένες.  Oι μεν αναφέρουν, πως, η Σταμάτη εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο, ενώ οι δε αναφέρουν ότι βρέθηκε να περιφέρεται ασκόπως.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η αστυνομία είχε από το πρωί πληροφορίες ότι η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου κρυβόταν εκεί κοντά. Στον εντοπισμό της οδήγησε ένα πρόσωπο που πιθανολογείται ότι ήταν ο συνεργός της και αυτό το πρόσωπο έχει συλληφθεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σταμάτη πιθανώς όλες αυτές τις ώρες είχε κρυφτεί κάπου κοντά στο Δρομοκαϊτειο.
Άλλοι λένε ότι η Σταμάτη τηλεφώνησε στον δικηγόρο της Ραγκούση και του είπε ότι ήθελε να παραδοθεί. Στη συνέχεια εκείνος ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία οδηγήθηκε στο Χαϊδάρι, όπου περίμενε η κυρία Σταμάτη σε κακή ψυχολογική κατάσταση.


Εκτιμάται ότι η Σταμάτη κατάφερε να αποδράσει με βοήθεια συνεργών. Αυτό φέρεται να προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται για το συμβάν.
Διαπιστώθηκε, για παράδειγμα, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ότι το λουκέτο που βρισκόταν εξωτερικά της μπαλκονόπορτας του δωματίου της Σταμάτη είχε, περιέργως, μείνει ανασφάλιστο ή ξεκλειδώθηκε στη διάρκεια της νύχτας από άγνωστο άτομο που προσέγγισε το δωμάτιο από την εξωτερική πλευρά. Σύμφωνα με υπαλλήλους της Εξωτερικής Φρουράς που είχαν την ευθύνη φύλαξης της Σταμάτη, το κλειδί του λουκέτου κατείχε μόνο η προϊσταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού του ψυχιατρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...