Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Έτσι παίζονται τα παιχνίδια κοροιδάρες.



Προγραμματίζουν να την εντάξουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, και να καθαρίσει….. νόμιμα. Εξάλλου ,αυτοί έχουν και …το Ραγκούση  και το… Πεπόνη.  
Δύο πολιτικά πρόσωπα κατονόμασε, ως εμπλεκόμενα στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών, η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας vima.gr.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κατέθετε επί τέσσερις ώρες ενώπιον του εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, παρουσία του συνηγόρου της κ. Φραγκίσκου Ραγκούση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το vima.gr, η κατάθεση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να αξιολογηθεί και στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στο δικαστήριο του Εφετείου, το οποίο πραγματοποιεί τη δίκη των εξοπλιστικών προγραμμάτων σε δεύτερο βαθμό. 
Ο κ. Πεπόνης ενημέρωσε την Βίκυ Σταμάτη ότι δεν έχει αρμοδιότητα για οποιαδήποτε πράξη, αλλά θα διαβιβάσει αρμοδίως την κατάθεσή της.
Κατά τις ίδιες πηγές, η κατάθεση Σταμάτη ήταν προσωπική της επιλογή και εικάζεται ότι με αυτήν επιδιώκει την επιεικέστερη κρίση του δικαστηρίου με βάση και τη νεότερη νομοθεσία.
Μετά την πολύωρη παραμονή της στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε ανακουφισμένη και ευχαρίστησε τον εισαγγελέα που την άκουσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...