Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Είναι και… ρουφιανάκος της Ε.Ε ο Νικολάκης.



Δήλωση βόμβα του Κύπριου Προέδρου σύμφωνα με το γνωστό Mega.
«Θέλω να πιστεύω» είπε, ότι «δεν θα υπάρξει ανάλογος κίνδυνος αλλά, επειδή μια κυπριακή παροιμία λέει, του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σας διαβεβαιώνω ότι έγιναν όλες οι ασκήσεις επί χάρτου στο όποιο ενδεχόμενο grexit ».
Υπέδειξε, πως δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επηρεασμού της κυπριακής οικονομίας, επισημαίνοντας πως και ο ελάχιστος κίνδυνος αν υπάρχει, έχει προγραμματιστεί σειρά μέτρων.
Πάμε προς αναβολή και του Euro Working Group; Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που φθάνουν από τις Βρυξέλλες το ενδεχόμενο αναβολής του Euro Working Group θεωρείται πολύ πιθανό μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ένταση που υπάρχει ανέμεσα στην ελληνική πλευρά και τους θεσμούς.
Το Euro Working Group επρόκειτο να συνεδριάσει το απόγευμα της 8ης Απριλίου και το πρωί της 9ης Απριλίου, καθώς ο χρόνος εξαντλείται σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίτευξης συμφωνίας για τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει να εφαρμόσει η κυβέρνηση της Ελλάδας για να επιτύχει την εκταμίευση νέων δόσεων του δανείου της αναφέρει το Reuters, βασιζόμενο σε ανακοίνωση της γερμανικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες.
Λόγω οργής για τη στάση της Αθήνας όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το ΔΝΤ αποφάσισε να ανακαλέσει προσωρινά το προσωπικό του από την ελληνική πρωτεύουσα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, επειδή η βαλίτσα των διαπραγματεύσεων φαίνεται να τραβάει, κρίθηκε ότι καλό θα ήταν το προσωπικό του ΔΝΤ στην Αθήνα να αφήσει τα πόστα του και να επιστρέψει.
Το θέμα της πληρωμής ή όχι της δόσης του ΔΝΤ, μονοπωλεί, όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον και δημιουργεί σενάρια τρόμου για την Ελλάδα και τους καταθέτες.
Θα στείλει λοιπόν σε καθεστώς χρεοκοπίας την Ελλάδα, μία τέτοια κίνηση; Ο υπεύθυνος της Fitch για τις αξιολόγησης της Ελλάδας,  απαντά.
Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Douglas Renwick αποκλειστικά στο www.financialbox.gr


Oι αστοιχείωτοι παραποληροφορητές νομίζουν ότι δεν έχει όπλα στην φαρέτρα του ο Τσιπρας και κάνουν μεγάλο λάθος. Άλλο εάν έχει τα…. ούμπαλα να το πράξει. Αρκεί μόνο να ενεργοποιήσει το άρθρο 36 του συντάγματος που αναφέρει ότι….
2… Οι συνθήκες για εμπόριο ,φορολογία, οικονομική συνεργασία και συμμετοχή σε διεθνείς παραχωρήσεις για τις οποίες, σύμφωνα με άλλες διατάξεις του συντάγματος, τίποτα δεν μπορεί να οριστεί χωρίς νόμο, η οι οποίες επιβαρύνουν   οικονομικά τους Έλληνες, δεν ισχύουν χωρίς τυπικό νόμο που τις κυρώνει.
3 …Μυστικά άρθρα συνθήκης δεν μπορούν ποτέ να ανατρέψουν τα φανερά.
4 … Η κύρωση διεθνών συνθηκών δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο νομοθετικής εξουσιοδότησης κατά το άρθρο 43 παράγραφοι 2 και 4.

 

 

BlackRock: Αυξάνονται οι κίνδυνοι για Grexit -Η Ελλάδα είναι μπροστά σε σοβαρή κρίση





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...