Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Η κα Σταμάτη … ζήτησε…. κόκορα κρασάτο… για να πνίξει την …στενοχώρια της



Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ των άλλων ΜΜΕ, η Βίκυ Σταμάτη μερικές ώρες μετά την σύλληψή της είναι σε άθλια κατάσταση, ζητάει να δει το γιο της έστω και για λίγο και παρακαλάει τους αστυνομικούς να ολοκληρώσουν την απαιτούμενη διαδικασία για το αυτόφωρο ώστε να την αφήσουν στην ησυχία της να ηρεμήσει.
Το spirospero.gr ποτέ δεν δέχεται κάτι σαν δεδομένο αν δεν κάνει το δικό του ρεπορτάζ. Έτσι, λοιπόν, διαπιστώνουμε ότι από όλα τα παραπάνω, ισχύει μόνο... η τεράστια επιθυμία της κυρίας Σταμάτη να δει το παιδί της. Ας πάμε στα υπόλοιπα όμως.
Σύμφωνα με άκρως αξιόπιστες πηγές μέσα από το νοσοκομείο, η κυρία Σταμάτη από την ώρα που επέστρεψε στο δωμάτιό της στο Δρομοκαϊτειο όχι μόνο δεν είναι σε άθλια κατάσταση αλλά είναι καλοδιάθετη και συνομιλεί με άνεση με τους φύλακες της και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Μάλιστα, ζήτησε να φάει κόκορα κρασάτο! Το ζήτημα που προκύπτει εδώ είναι όχι τόσο το... elegant του γεύματος αλλά το γεγονός ότι η κυρία Σταμάτη παρήγγειλε το συγκεκριμένο έδεσμα από εστιατόριο του Χαϊδαρίου. Απαγορεύεται ρητώς στους τροφίμους του νοσοκομείου να παραγγέλνουν απ'έξω. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η κυρία Σταμάτη είναι... επίτιμος προσκεκλημένος στο Δρομοκαίτειο.
Τα ερωτήματα είναι πολλά. Η κυρία Σταμάτη μπορεί να μην ήξερε ότι απαγορεύεται να παραγγείλει. Οι άνθρωποι που την φυλάνε ή το νοσηλευτικό προσωπικό δεν την ενημέρωσαν;
Όσον αφορά, τα υποτιθέμενα αυξημένα μέτρα φύλαξής της μετά την απόδρασή της, αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ η φύλαξή της δεν αυξήθηκε αφού μέχρι αυτή την ώρα, παραμένουν 2 φύλακες έξω από το δωμάτιό της.
Το μόνο που άλλαξε είναι το γεγονός ότι τα κλειδιά του δωματίου της τα έχουν πλέον μόνο οι φύλακες και όχι η προϊσταμένη του τμήματος ευεργετών.
 

Η γυναίκα που έδωσε το κλειδί της απόδρασης στη Σταμάτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...