Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Γιατί πήγε στο Ομπαμα ο Βαρουφάκης; Για να του πει τι θα κάνουμε με τους Ρώσους;



Το αβίαστο γέλιο 250 παρισταμένων προκάλεσε ο Μπάρακ Ομπάμα, αναφερόμενος στο Γιάνη Βαρουφάκη.  Στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου που έγινε την16ην Απριλίου και η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χαμογελώντας ανακοίνωσε την παρουσία εκεί του Έλληνα υπουργού Οικονομικών –αφού προσπάθησε πολύ για να προφέρει το όνομά του- λέγοντας παράλληλα πως «ήρθε και μας έφερε λεφτά». 
Ο  Βαρουφάκης, μπορεί να γέλασε όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, γνωρίζοντας άλλωστε πως ο Αμερικανός πρόεδρος, παρά τον αιχμηρό χαρακτήρα του σχολίου του, χρησιμοποιεί πολύ συχνά τέτοιου είδους χιούμορ, και όταν αυτοσαρκάζεται, αλλά η Ελλάδα δεν είναι για σαρκασμό ,γιατί δεν είναι η πατρίδα του η Αφρική.
Στο κάτω –κάτω γιατί να του φέρει λεφτά ; Tου χρωστάμε;Aπεναντίας αυτός μας χρωστά που χρησιμοποίησε όλα τα χρόνια την χώρα με τις κολοβάσεις  σαν τσιφλίκι του.    
Η αλήθεια; Περίπου στο πεντάλεπτο η συνάντηση. Φυσικά, τα όσα αναφέρθηκαν στην Αθήνα (και σε επίσημη ανακοίνωση), ότι δήθεν ο υπουργός Οικονομίας θα είχε και «κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο κ. Obama», απλά πιστοποίησαν την ανευθυνότητα, άγνοια, η παραπληροφόρηση του υπουργείου και των ελληνικών ΜΜΕ.



Η δε Φωτογραφος  Ρένα Δούρου είδε τον Ομπάμα και μας ξενάγησε στον Λευκό Οίκο….. αφού ως γνωστόν ο Μπαρακ βαδίζοντας στα χνάρια του Κλίντον, έχει αδυναμία στην… φούστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...