Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Παραίτηση της Γερμανόδουλης Κυβέρνησης και άμεσα εκλογές



Αυτό που επιλέγεται τελικά φαίνεται ότι είναι η λύση της παραίτησης της Γερμανόδουλης κυβέρνησης προκειμένου να διαλυθεί η Βουλή και να γίνουν οι εκλογές στη συνταγματική προθεσμία, δηλαδή εντός 30 ήμερων από τη διάλυση του Κοινοβουλίου, διάστημα όμως που δεν μπορεί να είναι μικρότερο από τις 20 ήμερες.  

 Εμείς πάντως έχουμε αμφιβολίες, γιατί δεν έχει ολοκληρώσει το προδοτικό έργο της. Το να πάει στο διάολο η ποιο άθλια, κατάπτυστη, προδοτική ,παραπλανητική  και ελεεινή κυβέρνηση όλων των εποχών, θα ήταν ευχής έργο, ανεξάρτητα από το μεγάλο κόστος που θα έχουμε. Ουδέποτε οι πολίτες εξαπατήθηκαν τόσο πολύ, μέσα σε λίγες μέρες. Όμως πιστεύουμε ότι όλα αυτά εντάσσονται στο καταπραϋντικό σχέδιο, που θέλει να κατευνάσει τον λαό δίνοντας του την ελπίδα των εκλογών, και άρα την τιμωρία τους. Είναι αυτό που λέμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά ….πεθαίνει. .

Τα πράγματα λένε έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε ήδη έχει επιλεγεί και το πρόσωπο που θα αναλάβει υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και με βάση το νόμο θα είναι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Οι ανακοινώσεις είναι θέμα εικοσιτετραώρων με καταληκτική ημερομηνία, όπως φαίνεται, τη Δευτέρα.
Ο δήθεν Πρωθυπουργός είδε το μεσημέρι τον παλιό του συνεργάτη και υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος δήλωσε βγαίνοντας από το Μαξίμου ότι οι ανακοινώσεις είναι «είναι θέμα ωρών» ή «θέμα 24ωρών», ενώ τη Δευτέρα θα υπάρξει και νέο ραντεβού των δύο ανδρών για τις πολιτικές πρωτοβουλίες που αναμένεται να αναληφθούν.
 Συναντήθηκε ακόμη με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, ο οποίος πέραν από την κυβερνητική ιδιότητα του για την οργάνωση των εκλογών θεωρείται και ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται πιο πολύ από κάθε άλλον για την ανάλυση των δημοσκοπήσεων και την πρόβλεψη των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Κύκλοι της Αριστερής Πλατφόρμας, σχολίαζαν:
«Η κυβέρνηση, με την επίθεσή της στην Αριστερή Πλατφόρμα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι προφανές ότι στο μόνο που αποβλέπει είναι να βρει διάτρητα άλλοθι για άμεσες εκλογές- εξπρές».
Τόνιζαν επίσης ότι «η κυβέρνηση, όσο κι αν πελαγοδρομεί και αμπελοφιλοσοφεί σε βάρος της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει στο λαό ότι συνομολόγησε με Μέρκελ και Σόιμπλε ένα νέο Μνημόνιο λιτότητας και εξόντωσης της κοινωνίας, ένα Μνημόνιο ξεπουλήματος της χώρας και υποτέλειας».
Καταλήγοντας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «τίποτα και κανένα εκλογικό τέχνασμα δεν μπορεί να διασώσει τη νέα, καταστροφική συναίνεση, που εκφράστηκε στη Βουλή από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και την κυβέρνηση, με την από κοινού ψήφιση του τρίτου Μνημονίου».



Πάντως οι γνώστες επιμένουν  20 η  27 Σεπτέμβριου έχουμε εκλογές. Ιδωμεν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ .
ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ . ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ! Π.Π. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ . ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΛΑΦΥΡΑ...). ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ . ΓΙΑΥΤΟ Ο ..ΑΞΕΛ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΡΓΑ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...