Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ρε λαμόγια πόσο πήγε η μίζα για τα «έργα» ;



Στον Ελαιώνα όπου διαμένουν από την περασμένη Κυριακή Σύροι λαθρομετανάστες που βαπτιστήκαν πρόσφυγες για τα ευρωπακέτα, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης  η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης κατά την παρουσίαση των εγκαταστάσεων σε δημοσιογράφους. Όπως ανέφερε ο υπουργός Επικράτειας πρόκειται για «έμπρακτη αλληλεγγύη του ελληνικού λαού και για μικρό δείγμα πως η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν να ανταποκριθούν σε ανθρωπιστικές ανάγκες, πάρα την κρίση που βιώνουν».

Τρεις υπουργοί έδωσαν το παρών στο κέντρο διερχομένων .Η απόλυτη ξευτίλα. Γιορτάζουν την εγκατάσταση 200 λαθρο-κρυφο-Εβραίων , την στιγμή που έχει η Αθήνα 20.000 συμπατριώτες τους ; που επιβιώνουν ως άστεγοι. Το φτύσιμο έχει χάσει την αξία του.  

Μήπως μπορούν να μας πουν τι ποσά δικαιολογηθήκαν σε αυτό το γκέτο , πόση ήταν η χρηματοδότηση από την Ε.Ε ,Ποιες εταιρίες ανέλαβαν το έργο και με ποιο τίμημα;

Οι φήμες μιλούν για σχεδόν μισά-μισά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...