Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Αφού δεν τους πετάτε στην θάλασσα, ότι και να πάθετε σας αξίζει, κύριοι της Λέσβου.



Eισαστε τόσο βλήματα, που ελπίζετε να σας λύσει το πρόβλημα ένας …Καμένος , και ένας που ….δεν βλέπει την τύφλα του;
Στη Λέσβο αναμένεται αύριο Πέμπτη εκτός απροόπτου  ο ανύπαρκτος Υπουργός Αμύνης …Καμμένος.
Μαζί με τον υπουργό υγείας Π. Κουρουμπλή που είναι είδη στο νησί θα έχουν συναντήσεις με φορείς του νησιού και τα σώματα ασφαλείας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lesvospost.com, ο Υπουργός Άμυνας θα πραγματοποιήσει αιφνίδιο ταξίδι-αστραπή προκειμένου να επιθεωρήσει την κατάσταση στο νησί για θέματα ασφαλείας, και φυσικά για να δώσει λύσεις και στο μείζον θέμα του μεταναστευτικού στην Λέσβο.

Στην Λέσβο ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής

Το νησί της Λέσβου επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Κουρουμπλής, με στόχο να επιθεωρήσει και να δει ιδίοις όμμασι  την κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.  Ο υπουργός παραΥγείας επισκέφθηκε το λιμεναρχείο όπου γίνεται η ταυτοποίησή μεταναστών και προσφύγων, το Κέντρο Υποδοχής της Μόριας, καθώς και τον καταυλισμό στο Καραντεπέ.

Ο Π. Κουρουμπλής πραγματοποίησε, επίσης, επίσκεψη και στο νοσοκομείο του νησιού ενώ ακολούθησε σύσκεψη με φορείς για το μεταναστευτικό.


 Πριν από 24 χρόνια ένας ομοϊδεάτης πατριώτης και αυτός του Καμμενου , ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία. Αποτέλεσμα; 1.500.000  Aλβανοι να κατακλύσουν την Ελλάδα με τις γνωστές συνέπειες.  Τώρα έρχεται ο έτερος πατριώτης Καμμμενος να ανοίξει τα σύνορα για όλους τους λαθρομετανάστες. Οι συνέπειες θα είναι πάλι τραγικές. Το έχει στην σκούφια της η «πατριωτική σχολή» να καταστρέφει την χώρα, και να αποδεικνύεται πως βγάζει τους μεγαλύτερους διαχρονικά προδότες από τους « συνηθισμένους γνωστούς προδότες».  


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ;
Το νησί της Λέσβου επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Κουρουμπλής, με στόχο να επιθεωρήσει και να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
ιδίοις όμμασι;

Ixnos είπε...

Δεν το κατάλαβες; Και να έβλεπε, δεν επρόκειτο να δει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΚΛΑΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...