Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Εμπρός ορμάτε. Με τριάντα χιλιαρικάκια από τον κάθε ένα, λύνουμε το πρόβλημα του χρέους.



Καμμένε στείλε τις φρεγάτες να τους κουβαλήσουν, για να πάρουμε εμείς το χρήμα. Τι περιμένεις; Θα γλυτώσουμε και από τις «παραξενιές» της Ντελιας που ζητά να κατεβάσουν τα σώβρακα οι Τσακαλωτος και Σταθακης για να δει αν είναι άνδρες .Ψυλλιάζετε ότι έχει να κάνει με γυναικωτούς, αφού μόνο ΝΑΙ της λένε.

1,5 εκατομμύριο ΛΑΘΡΟμετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Τουρκία και αναμένεται να περάσουν μέσα στους επόμενους μήνες στην Ελλάδα.
Η έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι φωτιά αφού μιλάει πλέον για εισβολή κατά κύματα στα νησιά του Αιγαίου, η οποία πραγματοποιείται με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.
Οι δουλέμποροι που αναλαμβάνουν τη μεταφορά των λαθρομεταναστών συνεργάζονται με το βαθύ κράτος της Τουρκίας αλλά και με Έλληνες οι οποίοι αναλαμβάνουν την έκδοση εγγράφων και την προώθηση πλούσιων λαθρομεταναστών και βαπτισμένων προσφύγων σε χώρες της Ευρώπης.
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει ,οι μπίζνες των δουλεμπόρων αποδίδουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Γιατί κάθε μετανάστης ή πρόσφυγας κοστολογείται από τους Έλληνες δουλεμπόρους από είκοσι μέχρι και πενήντα χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τον τελικό προορισμό του στις ευρωπαϊκές χώρες.
Τα “τελάρα” όπως τα χαρακτηρίζουν στις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ φτάνουν στα νησιά και στη συνέχεια το κύκλωμα στο οποίο δυστυχώς συμμετέχουν και ανώτεροι αξιωματικοί αναλαμβάνει την έκδοση εγγράφων και το πέρασμα στην Ευρώπη μέσω δικτύου δουλεμπόρων στα Σκόπια και την Βουλγαρία.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες έρχονται με iphone και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο αναλαμβάνουν τη στέγαση και το φαΐ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...