Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Καταγγέλλει η σαπίλα και η δυσωδία, ποιά; H …..ιέρεια της.



"Η εξουσία παρασύρει" λέει ο τίτλος της χαβούζας Real News
Αλλά και προσλαμβάνει ρουσφετολογικά.

Η διευθύντρια του ενημερωτικού τομέα του Καναλιού της Βουλής Αλεξία Κουλούρη,  σύζυγος του Δημήτρη Οικονόμου- καταγγέλλει τις πρακτικές της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μιλάμε για την άλλοτε υπάλληλο ΣΚΑΪ μετά από τηλεφώνημα βουλευτή για ρουσφέτι προς τον Γιάννη Σπανολιό. Αργότερα της είδαμε παρουσιάστρια δελτίου του Alpha, όπου προσελήφθη μετά από βύσμα Καρατζαφερη.
Ύστερα, όταν η ΝΔ γίνεται κυβέρνηση, ανέλαβε το γραφείο τύπου του τότε προέδρου της βουλής Δημήτρη Σιούφα, και μετά από ένα ακόμα πολιτικό βύσμα χαριστικού ρουσφετολογικού διορισμού του ίδιου του Σιούφα, σήμερα είναι διευθύντρια ενημερωτικού στο κανάλι της Βουλής.
Είναι η σύζυγος του Δημήτρη Οικονόμου, ενός εκ των δύο "βασιλιάδων της ενημέρωσης" της ΕΡΤ με 500.000€ τον χρόνο, επί Παναγόπουλου, ο οποίος σήμερα διώκεται για οικονομικά κακουργήματα.
Η σύζυγος είχε κρατήσει τις παραδόσεις βοηθώντας αυτή την αξιοκρατική σύμβαση, όπως ακριβώς τις εφάρμοσε και στην προσωπική της επαγγελματική πορεία.
 Αλλά όπως μάθει κανείς από τον μπαμπά, που ήταν ο φωτογράφος της χούντας και του Ωνάση, αυτός που έβγαλε φωτό τον γυμνό κώλο της Τζάκυ στην πισίνα της.
Μας καταγγέλλει η σαπίλα και η δυσωδία...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...