Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Αέρα-αέρα να φύγει η γερμανόδουλη χολέρα.




Βασικό τους μέλημα να δώσουν  ασυλία στους γερμανοτσολιάδες  εισπράκτορες.

Άρθρο 1 υπό παράγραφος Δ9
Η πρακτική στρέβλωσης της δικαιοσύνης με την απαλλαγή από αστικές και ποινικές ευθύνες των κολλητών και ημετέρων που συνεργάζονται στο πούλημα της χώρας συνεχίζεται από την παρούσα συγκυβέρνηση. Αφού δίνουν όλες τις αρμοδιότητες των δημοσίων εσόδων στην ΓΓΕ που διορίζεται από την τρόικα φροντίζουν για την μελλοντική απαλλαγή της από κάθε είδους ποινικές και αστικές ευθύνες και μάλιστα με αναδρομικότητα. Που σημαίνει ότι ακόμα και αν ο εισαγγελέας προσπαθήσει να αποδώσει ευθύνες στην ΓΓΕ για το θέμα της μη είσπραξης προστίμου 78 εκατ όπως προκύπτει από την ερώτηση που του κοινοποίησα θα προσκρούσει η έρευνα στην μνημονιακή νομοθετική διάταξη.
Άρθρο 1 υπό παράγραφος Δ5
Αγροτική παραγωγή τέλος εκτός αν στοχεύουν στην αξιοποίηση των όνων και στην επιστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής στην εποχή των τσιφλικάδων και των κολίγων.
ΕΝΦΙΑ
Όχι μόνο διατηρείται αλλά επιβάλλεται στα μισθωμένα φιλέτα του ΕΟΤ με επιβάρυνση πληρωμής στο ελληνικό δημόσιο προκειμένου να κριθούν ως οικονομικά ασύμφορα και να χαριστούν στα κοράκια των δανειστών.
Στις 22/6/2015 ο κύριος συγκυβερνήτης Καμμμένος  δήλωνε:
«Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Μega, τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας.
Στις 12/8/2015 υπογράφει την σελίδα 209 του τρίτου μνημονίου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.
Η κυβέρνηση δεν έπεσε και η υπουργική καρέκλα ειναι ασφαλής όπως και τα συμπεράσματα για τον πολιτικό ευτελισμό.
Άρθρο 1 υπό παράγραφος Β2
Τα ψεύδη για την ΔΕΗ καταρρίπτονται από τα ίδια τους τα γραφόμενα στο μνημόνιο.
Ενημερώνω λοιπόν τους πολίτες οτι εάν η ΔΕΗ παραμείνει ακέραια και δεν την διασπάσουν δεν θα μπορεί να πουλά το ρεύμα πάνω από το 50% του ρεύματος της χώρας παρότι οι τιμές της θα είναι κατά πολύ μικρότερες από τους ιδιώτες. Αυτό σημαίνει οτι ο καταναλωτής θα υποχρεούται να πληρώνει πολύ ακριβότερες τιμές για να μπορούν να πλουτίζουν όσοι παίρνουν επιχορηγήσεις για αιολικά και ηλιακά πάρκα. Κοινώς θα εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα στην ενέργεια και θα επαναλαμβάνονται φαινόμενα Μυτιληναίου, Μπόμπολα κλπ ολιγαρχών της χώρας. Για άλλη μια φορά το μνημόνιο εξυπηρετεί τις τσέπες των λίγων και στέλνει το λογαριασμό στους πολλούς.
Σε ότι αφορά στις συντάξεις ο κ. Μητρόπουλος ήταν σαφής:
 «Θα αναφέρω μόνο δύο στοιχεία. Καμιά γυναίκα και κανένας νέος αν δεν κλείσει 40 χρόνια εργασίας, δεν θα παίρνει σύνταξη. Αυτό σημαίνει ότι το 80% δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη, καθώς σε μία θρυμματισμένη οικονομία, όχι τα 12.000 ένσημα, αλλά ούτε τα 6.000 δεν θα μπορέσουν να πιάσουν. Επίσης, το εγγυημένο της σύνταξης δεν θα δίνεται πριν το 67ο έτος. Είναι το αγριότερο μέτρο που μπορεί να ληφθεί.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...