Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η κρουαζιέρα της …πουστιάς ….



Θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιεροπλοιο Celebrity Equinox, στο οποίο θα επιβιβαστούν 2.800 πούστηδες  από όλο τον κόσμο για 10 ημέρες γεμάτες ατέλειωτα πάρτι, νέους φίλους και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Δηλαδή η χαρά των ΤσιπροΣυριζαίων .
Στάσεις και μια διανυκτέρευση σε ελληνικά νησιά μεταξύ των οποίων και τα Χανιά τα οποία θεωρούνται ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς, περιλαμβάνει η κρουαζιέρα για γκέι, «Ρώμη-Ιταλία», που διοργανώνει από τις 14 έως τις 24 Αυγούστου η εταιρία Atlantis, που ειδικεύεται στις κρουαζιέρες για ομοφυλόφιλους.
Η κρουαζιέρα είναι ήδη sold out και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μία διανυκτέρευση στη Μύκονο, και προσεγγίσεις σε Χανιά και Σαντορίνη.
Το γεγονός, που ονομάζεται Atlantis Med Cruise, έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο αφού προσελκύει άτομα από 53 χώρες και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μοντέρνα πλοία, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, σύμφωνα με την εταιρία. Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνεται πρόγραμμα DJ και διασκεδαστές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ..ΩΡΑΙΑ.. ΙΔΕΑ ΤΗΣ C.I.A. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ .
Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΞΗΜΟ ΑΤΟΜΟ , ΓΙΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ντιντής είναι χειραγωγήσιμο όν υποτάσεται εύκολα , λειτουργεί ομαδικά εσα στό συνάφι του χωρίς πολλά πολλά αφού τό μόνο πού τόν απασχολεί είναι τό πού θα βρεί τεκνό ......
Η ψυχολογία τού ντιντή είναι ότι πρέπει για τούς νεοταξικούς .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...