Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Έχει κανείς αμφιβολία ότι είναι πάνω από διακόσιοι οι προδότες στην βουλή;



Θα το δείτε το βράδυ.
Στη Βουλή το 3ο Μνημόνιο. Εγκρίθηκε η συμφωνία από τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής. Ακολούθως θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων, μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Ολομέλειας, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη σχετική ψηφοφορία.

Από την ντροπολογία  της στιγμής για τις συντάξεις δεν εξαιρούνται στρατιωτικοί γεγονός που εξόργισε τον Καμμένο ο οποίος δήλωσε ότι θα την καταψηφίσει! Όλα τα αλλά τα βρίσκει …φυσικά. Αυτός θέλει τις πολλές φάπες.
 

Οι ένστολοι δικαιούνται σύνταξη εφόσον έχουν συμπληρώσει το 58ο έτος της ηλικίας τους και 40 έτη συντάξιμης υπηρεσίας.

Η δική μας πρόταση είναι να καταργηθούν ΤΩΡΑ όλες οι συντάξεις αφού αυτό θα γίνει στο τέλος. Να αντικατασταθούν με συσσίτια δωρεάν φαγητού.  

Συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με τους εταίρους βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ομόνοια και στο Σύνταγμα .
Την συγκέντρωση στην Ομόνοια διοργάνωσε το ΠΑΜΕ το οποίο κάλεσε «τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουν μαζική, μαχητική αλλά καθιστική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»… φοβούμενο τις… πέτρες. .

Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα διοργάνωσε η γνωστή ως «ανάχωμα διαμαρτυρομένων»  ΑΔΕΔΥ η οποία στο κάλεσμά της υπογραμμίζει πως «το τρίτο αντιλαϊκό μνημόνιο, που προγραμματίζεται να ψηφιστεί από τη νεομνημονιακή Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους συνταξιούχους» …να καθίσουν υπομονετικά και δημοκρατικά να τα ανεχτούν .  .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...