Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ας ελπίσουμε αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο ο ελληνικός λαός να δείξει σημάδια εγκεφαλικής ανάκαμψης.





Το βίντεο αυτό αποδεικνύει πως ο Τσίπρας ήξερε από την αρχή τους επικοινωνιακούς όρους του παιχνιδιού της εξαπάτησης του λαού, και πως η μπλόφα του grexit δε θα πιάσει στους Ευρωπαίους . Απλά είχε αναλάβει ..αποστολή.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ΝΔ πάω Χρυσή αυγή, τόσο απλά

Ανώνυμος είπε...

"Ας ελπίσουμε αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο ο ελληνικός λαός να δείξει σημάδια εγκεφαλικής ανάκαμψης."

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ — ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΜΕ ΒΟΛΕΨΟΒΙΟΥΣ— ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ— ΠΑΣΟΚΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΟΥΣ , ΜΑΛΛΩΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαφαζάνης του Soros δεν μπαίνει, αυτό είναι σίγουρο
Ο Λεβέντης και ο Γκλέτσος οριακά μέσα, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή από 10%
Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με τους λαθρομετανάστες, δεύτερη η ΝΔ της Μασονίας
Το Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ γύρω στο 5%

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΜ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ . ΠΟΣΟΣΤΟ 0,8 % ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΤΣΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΕ ......

Ανώνυμος είπε...

Αυξητικεs τασειs δειχνουν για το Κ.Λ.Α.Σ.Ε.
οφσοροκουραδισταs καρατζαφεροτσιρλο περιστεροχεσμενισταs
Κ.Λ.Α.Σ.E (κυλοτεs λερωμενεs απλυτεs σκατοκουραδεs ελεεινεs).....

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουμε διάσπαση κόμματος ή διαχωρισμό απλύτων;

Ανώνυμος είπε...

Σωτηρας ειναι μονο Ενας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ... , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Α.Ε , ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ - ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..). ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΤΗΣ INTELLIGENS SERVICE ...???

Ανώνυμος είπε...

kara-zaferi toyrkalvanos London Ο.Τ.Ο.
Παπαχελαs ειπε:Οτι δεν μπορουσε να πιστεψει στα αυτια του οταν ακουσε οτι''Εχουμε βυθιστει τοσο χαμηλα που καποιοs σαν τον καρατζαφερη ενσαρκωνει την φωνη τηs λογικηs!!!!Σαπιοs βρωμυλοs ελεεινοs ξευτιλισμενοs ερωτυλοs προδοτηs ειναι μονο Eναs...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου άρεσε που ο Καρατζαφέρης προσπαθούσε να φέρει την κατάσταση υπό έλεγχο και δεν γινόντουσαν αυτά τα αίσχη. Φάε στη μάπα τώρα όλους τους άσχετους και συνέχισε να τους ψηφίζεις ελπίζοντας οτι θα αλλάξει κάτι. Με τις υγείες σου αδερφέ!

Ανώνυμος είπε...

12:45 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ. ΡΕΥΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΩΝ 10.000 ΒΟΛΤ

Ανώνυμος είπε...

Μήν κοροιδεύετε τόν πρόεδρα .Θέλατε νά σάς κάνει κι εσάς έτσι ό Θεός ;;

Ανώνυμος είπε...

ο καρατζαφερης ηταν πολύ παρθενος μπροστά τους.

Ανώνυμος είπε...

Παντα η πολλαπληs χρησεωs δια το απαισιον του λαιμου τηs προεδραs εβαζε για μιση ωρα ενα αυγο στον πρωκτο τηs αλλωστε ειναι γνωστο οτι ενα αυγο κανει καλο ειs ταs φωνητικαs χορδαs
Υ.Γ και ειs ταs πορδαs....

Ανώνυμος είπε...

@1:52. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ CAPS LOCK.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ) ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ''ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ'' ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ 4 ΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΕΣ (ΙΑΤΡΕΙΟ, ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ, 1 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΑΓΑΛΜΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ), ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΤΣΙΠΡΕΣ, ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ; ΖΑΓΟΡΑΚΗΔΕΣ, ΣΠΥΡΑΚΗΔΕΣ, ΚΟΥΝΕΒΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ (ΟΠΟΙΑΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω καί ασχολείστε πολύ μ αυτό τό πολιτικό πτώμα τόν Καρατζαφέρη.
Τό αξίζει άραγε ....;;;

Ανώνυμος είπε...

11:25 μ.μ. ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 2004 ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κάψιμο εγκεφάλου θα δούμε ακόμη. Το πόστ αναφέρετε στον Τσιπρα, και πολλοί ασχολούνται με τον… Καρατζαφέρη .Αυτό είναι εμπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

καρατζαμπουρδαs καρατζακουραδαs καρατζαφλουδαs καρατζαουραs καρατζαξευτιλαs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...