Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Να προσέξουν καλά γιατί κάποια στιγμή θα χυθεί αίμα.



Και μάλλον κάποιοι το επιζητούν . Δεν είναι μόνο θέμα εσωτερικής ασφάλειας, αλλά και εθνικής όμως όταν έχεις υπουργό ένα πολιτικό  παλιοτόμαρο σαν τον Καμμμενο τι να περιμένεις. 


 
Επίθεση είχαμε σήμερα στο Λιμεναρχείο της Καλύμνου από "στίφη" λαθρομεταναστών τα οποία επιδίωξαν να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από τον ιστό, να αναποδογυρίσουν περιπολικό του ΛΣ, ενώ είχαν "δασκαλευτεί" από εκπρόσωπο της Ύπατης  Αρμοστείας να μην δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα λέγοντας τους ότι είναι παράνομο!
Οι κάτοικοι του νησιού πέταξαν μέχρι και δύο δυναμίτες για να απωθήσουν τους λαθρομετανάστες που επιχείρησαν να στήσουν σκηνικό εξέγερσης στο νησί τους.
Ο ύποπτος ρόλος της Ύπατης Αρμοστείας αλλά και διαφόρων αμερικανοκίνητων ΜΚΟ υπέρ των λάθρο και της κοινωνικής καταστροφής της χώρας αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά.
Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο τι θα συμβεί αν πολλοί από αυτούς, που είναι και μουσουλμανικού θρησκεύματος προχωρήσουν σε εξέγερση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου και στοιβάζονται, από τα παράλια της Τουρκίας;
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος που διογκώνεται καθημερινά ,είναι άγνωστο οι κάτοικοι του νησιού που μέχρι τώρα φροντίζουν τους πρόσφυγες, πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που συμβούν παρόμοια επεισόδια.
Δεν είναι τυχαίο, ότι κατά το χρόνο των επεισοδίων ρίφθηκαν από ύψωμα του νησιού, δύο δυναμίτες, προφανώς ως αντίδραση σε αυτές τις προκλητικές ενέργειες μερίδας λαθρομεταναστών.
Η τελευταία φωτογραφία είναι με τους Σύριους πρόσφυγες. Προφανώς οι λαθρομετανάστες που ξεκίνησαν τα επεισόδια προέρχονται από τα βάθη της Ασίας και σε πολιτισμούς καθόλου φιλικούς απέναντι στη χώρα μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...