Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Δυο κάπα και ένα ε…. ένα είναι το ….κρυφοδεκανίκι.





Προ ολίγου τέθηκε σε ψηφοφορία στην διάσκεψη των Προέδρων το θέμα για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί για την ψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου. Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο με 10 ψήφους ζήτησε η Ολομέλεια να ξεκινήσει άμεσα και το Μνημόνιο να ψηφιστεί άμεσα με διαδικασία - παρωδία, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 3 το πρωί.
8 μέλη της διάσκεψης, συμπεριλαμβανομένου του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, ψήφισαν να ακολουθηθεί κανονική διαδικασία και να ξεκινήσει η Ολομέλεια αύριο το πρωί.
Το ξεπουλημένο ΚΚΕ που δήθεν αντιτίθεται στο Μνημόνιο με τους εκπροσώπους του Λαμπρούλη και Καραθανασόπουλο τι έκανε; Ψήφισε "Παρών", όπως και στο δημοψήφισμα, εξυπηρετώντας για ακόμη μια φορά τα συμφέροντα των τοκογλύφων!
Αν το ΚΚΕ ψήφιζε ΟΧΙ η ψηφοφορία θα πήγαινε 10 - 10 και με την ψήφο της Προέδρου της Βουλής, η οποία θα υπερίσχυε, η διαδικασία θα ξεκινούσε αύριο το πρωί και έτσι θα μπλοκάρονταν το αυριανό Eurogroup.
Το ΚΚΕ όμως για ακόμη φορά πρόδωσε την όποια λαϊκή βούληση εκπροσωπεί και απέδειξε ότι είναι τα καλύτερα κρυφά τσιράκια του συστήματος!



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρετε ότι κομμουνιστής μη προδότης δεν υπάρχει; Tι πατριωτικό έπραξαν από συστάσεως του κολοκουκουε. Το που είναι ταυτόχρονα δήθεν με τους εργάτες αλλά και τους απεργοσπάστες λαθρομετανάστες; To που έκλεισαν εκατοντάδες βιομηχανίες με τις στημένες κολοαπεργιες τους επειδή δεν ήταν αρεστά τα αφεντικά των ; Ο Κατάλογος είναι οσο η Ηλιάδα και η οδύσσεια μαζί .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ??
ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ .
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΡΥΣΑΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινεs Κυλοτεs Εμπριμε ΚΚΕ....

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε βρε νουμερα!
Τι σημερα τι αυριο το μνμονιο θα το ψηφιζαν,
το ΚΚΕ σας πειραξε και σ'αυτο.
Οτι ναναι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΖΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ουστ ρε παλιονουμερο κηφηνα
κουτσουφλουμπα κουραδοτσουμπα
παλι ρε παλιοσαβουρα κωλωτουμπα
παρε τον γαρουφω πλακομ...ουνι και την
γερασιμιδου το μουγγο αηδονι
Μπαχαs ο πλαστογραφοs του πλακομ...ουνι γαρουφου κανελου
Καντε Κακα σαs Eλευθερα ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΩΝΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΕΙΝΑΙ ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ .., ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ...,., ΝΕΟΝΑΖΙ ...... , ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

7:23
Ξεχασες το ΟΥΓΚ,
προσπαθησε παλι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΑΥΤΗ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ? ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ? ΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΥΡΑΚΗ ΤΖΑΚΡΗ ΦΙΛΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...