Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Απορούμε γιατί δεν έχουν… γκρεμίσει αυτό το γερμανικό παράρτημα. .



Με 222 ΝΑΙ, 64 ΟΧΙ και 11 "Παρών" πέρασε από τη  θλιβερή δήθεν βουλή, το 3ο και χειρότερο όλων μνημόνιο, μετά από μια μαραθώνια, ολονύχτια συνεδρίαση του κυνοβουλίου που ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία το πρωί,  αφού έτσι ήθελαν οι βιαστικοί τοκογλύφοι. Το τραγελαφικό όλων είναι για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά βουλευτές ψήφισαν ΌΧΙ στο να μιλήσουν για το προτεινόμενο προς ψήφιση νομοσχέδιο. Δηλαδή αυτοφιμώθηκαν .   
 Πλέον οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τη συμφωνία μένουν από 149,  118. Μετά το αποτέλεσμα αυτό υπάρχει “θεσμική δυσαρμονία” για την γερμανόδουλη κυβέρνηση  αφού έχει χάσει την δεδηλωμένη και στηρίζετε στην υποτιθέμενη αντιπολίτευση. .
Ο στόχος της είναι να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που έχουν σχέση με τη κατάπτυστη συμφωνία, και τις 20 Αυγούστου, ο Τσίπρας να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.
Συνολικά “Ναι” ψήφισαν 222 βουλευτές , “Όχι” 64, ενώ 11 βουλευτές ψήφισαν “παρών”.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν οι: Λαφαζάνης, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου, Βαλαβάνη, Στρατούλης, Ήσυχος, Κοδέλας, Ζαχαριάς, Σωτηρίου, Χατζηλάμπρου, Κώτσιας, Λαπαβίτσας, Σταθάς, Χαραλαμπίδου, Γαϊτάνη, Σκούμας, αννίδης, Τσανάκα, Δελημήτρος, Ζερδελής, Διαμαντόπουλος, Σαμοΐλης, Μακρή, Διώτη, Αμμανατίδου, Ζάννας, Κριτσωτάκης, Λεουτσάκος Πετράκος, Ψαρρέα και Κυρίτση –
 Παρών δήλωσαν Α. Μητρόπουλος, Ν. Μιχαλάκης, Δ. Τζήκα, Β. Κατριβάνου, Χ. Καραγιαννίδης, Κ. Δερμιτζάκης, Θ. Κουρεμπές Γ. Κυρίτσης, Μ. Κανελλοπούλου και Α. Καββαδία – Απόντες Γ. Ακριώτης και Ε. Ουζουνίδου








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το λαθρονομοσχέδιο να περάσει, τα υπόλοιπα δεν τους πολυενδιαφέρουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...