Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Πήγε στους… Απάτσι, που είναι παντός καιρού και αρχηγού, για… ομιλία .



Και ο φούφωτος να πάει, εάν είναι πρωθυπουργός θα του κάνουν πάρτι.
"Βρίσκομαι εδώ στα Ανώγεια που στους άγριους και δύσκολους καιρούς που ζούμε συμβολίζουν την ανθρώπινη δύναμη και την αυτοπεποίθηση οτι θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε !" ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του στην κεντρική πλατεία των Ανωγείων ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη. "Εδώ γεννήθηκαν κορυφαίοι αγωνιστές της λευτεριάς, λυραρηδες, ποιητές και τραγουδιστές ενώ ακούστηκαν τραγούδια γι αυτούς που δε λύγισαν απο τους κατακτητές. Εδω ακούμπησε ο χρόνος τη δάφνη της ιστορίας" "Θέλω από δω να στείλω ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε αυτούς που μας παρακολουθούν σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας αλλά και σε αυτούς που καρτερούσαν να λυγίσουμε Ε λοιπόν δε θα λυγίσουμε ! Θα τα καταφέρουμε ,θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Δώσαμε αγώνα για να αναδείξουμε το δίκαιο ενός λαού που υποφέρει από αμαρτίες άλλων τα 4 τελευταία χρόνια".  τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.
Και αντί να του ρίξουν …στραγγιστό  χειροκρότησαν τον δούλο των ..ναζί , οι ….πολέμαρχοι των ναζί.
 Νωρίτερα ... του επεφύλαξαν παραδοσιακή υποδοχή για να θυμηθεί να σπρώξει τις επιδοτήσεις, με ... ρακές που ανταποκρίθηκε εξίσου θερμά στην κρητική φιλοξενία πίνοντας τις κερασμένες ρακές και συνομιλώντας με τον κόσμο. Τα κεράσματα των Ανωγειανών δεν μπόρεσε να αρνηθεί ούτε ο τέως υπουργός Αγροτικής υποΑνάπτυξης  Βαγγέλης Απόστολου που βρίσκεται στη συνοδεία του πρώην πρωθυπουργού που δοκίμασε το περίφημο ανωγειανό οφτό !
Ο Τσίπρας επισκέφθηκε και τη Μαθητική Εστία Ανωγείων, όπου  φιλοξενούνται νεαροί λαθρομετανάστες από Πακιστάν και Αφγανιστάν στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος. Μέχρι εδώ έφτασε η χάρη τους.
Αργότερα παρατέθηκε  στον Τσίπρα και στη συνοδεία του δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα των Ανωγείων.
Το σίγουρο είναι ότι οι ΑΠΑΤΣΙ δεν είχαν ξαναδεί τόσες πολλές αριστερές λίμο. Οι μερσεντές αουντι και λοιπά φτωχομπινεδιστικα αυτοκινητάκια έκαναν πασαρέλα τα Ανώγεια .
Λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του-συζήτηση μόλις έφτασε στην πλατεία τον κέρασαν οφτό και...εκεί άκουσε τη μαντινάδα που ήταν όλα τα λεφτά για αυτή την προεκλογική περίοδο. Τον πλησίασε ο Γιώργης Μπέρκης (Κατσούγκρης) και του είπε με νόημα:
"Όπως και η πρώτη άμα χαθεί
η δεύτερη ευκαιρία
χάνεις την πιθανότητα
να γράψεις ιστορία"!



Πάντως το η…λίθιο μάλλον που παίρνει  ήταν η αιτία για το ακαταλαβίστικο του αιώνα που έκανε να γελούν και τα…πλακόστρωτα της πόλης .
Ο  Τσιπρίνιο λοιπόν στο Ρέθυμνο απ' όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, είπε: «Δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε. Κάναμε ένα συμβιβασμό, άλλα δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι ξεφτυλισμενοι ανωγειανοι και κωλο δινουν αρκει να βολευονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...