Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Λύσσαξε το Μητσοτακέϊκο και θέλει να πάρει υπουργεία.



«Η κοινή γνώμη συντάσσεται με τη ΝΔ και θέλει κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας , όπως αποκαλύπτει και η δημοσκόπηση της εφημερίδας Παραπολιτικά», δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «η ΝΔ θέλει την ευρύτερη δυνατή συνεργασία , αλλά δεν θα πέσει γονυπετής στα πόδια του κ. Τσίπρα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές αν δεν θέλει θα βρεθεί λύση από την επόμενη βουλή», είπε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει σε συνέντευξή της «Ο λαός θα δώσει την εντολή στη Νέα Δημοκρατία» και υπογραμμίζει πως τώρα είναι η εποχή των συνεργασιών, δηλώνοντας υπέρ της κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού.
"Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε ωριμάσει, έχουμε μάθει από τα λάθη μας και ξέρουμε τι ζητάμε", αναφέρει χαρακτηριστικά στο Πρακτορείο FM η Ντόρα Μπακογιάννη.
Στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απαντάει θετικά από τη στιγμή που, όπως είπε, υπάρχει πλέον μια συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων στη Βουλή που έχουν υπερψηφίσει τη νέα συμφωνία με την Ευρώπη.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μην φάει .Έχουμε γλαρόσουπα. Όταν θα δει ο Μεϊμαρακης τα αποτελέσματα της πάσας τους που κάνουν στο Σύριζα και αλλού θα τους στείλει στην… κουζίνα του… μπαμπά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...