Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φαλτσιανι μέσα σε εννιά ώρες έδωσε κλεφτοπολιτικούς που καλύπτουν σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα.





Ο Φαλτσιανί έδωσε στους Έλληνες εισαγγελείς σημαντικές πληροφορίες και αποδείξεις για τραπεζικές κινήσεις και λογαριασμούς καταθετών της τράπεζας στην οποία εργάστηκε, ονόματα πολιτικών και άλλων προσώπων που εμπλέκονται σε διακίνηση «μαύρου» ή αφορολόγητου χρήματος , και συνιστούν εγκληματική συμμορία.
Ο ίδιος ο Φαλτσιανί φέρεται να δήλωσε: «Έδωσα όλα τα στοιχεία, νομίζω ότι βοήθησα πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Η λίστα που έφτασε στη χώρα είχε ελάχιστα στοιχεία από αυτά που πραγματικά υπάρχουν».
«Πρέπει να βοηθήσουμε να αποκαλυφθούν όλα» είπε. Δήλωσε μάλιστα πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη του επαφή με την ελληνική Δικαιοσύνη. «Έδωσα ένα πρώτο δείγμα όλων των στοιχείων που έχω» συμπλήρωσε.
Οι Έλληνες εισαγγελείς που τόλμησαν, τους έδωσα κάθε λεπτομέρεια.  Την ίδια στιγμή, το μέτωπο όλων των λαδωμένων και κλεπτών  έπαιζε τα ρέστα του διαδίδοντας ότι ο Φαλτσιανί δεν είπε τίποτα.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα μάθουμε πριν πάμε να ψηφίσουμε, ποιοι είναι οι εν ενεργεία κλεφταράδες λαμόγια , ofshorακηδες και λοιποί που θρασύτητα ζητούν την ψήφο του λαού για να αποκτήσουν και πολιτική ασυλία . Έτσι όλοι όσοι ήταν στην εξουσία το επίμαχο χρονικό διάστημα, είναι εν δυνάμει…. Άθλιοι ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.   






 *Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ HSBC, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Ο ΕΡΒΕ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...