Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τώρα: Αποχωρεί και ο Καρατζαφέρης από τις εκλογές.



Εμείς θα εξηγήσουμε όπως πάντα τους λόγους της αποχώρησης του .Όσο για τους ευνοημένους που λάκισαν από τον αγώνα του για ψίχουλα, θα τους στολίσουμε καταλλήλως αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο που παίχτηκε.  


8 σχόλια:

Ixnos είπε...

Το σύστημα θέλει τα νέα αναχώματα ποτάμι και Λεβέντη που δίνουν γη και ύδωρ

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε τους ρε ixnos στο κλαρί για να μάθει ο κοσμάκης που απόμεινε, ποιοι είναι οι υπόλοιποι ξεπουλημένοι εκτός από την πρώην κοινοβουλευτική ομάδα του.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι τυχάρπαστοι και ευκαιριακοί νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν με τον ΛΑΟΣ, είναι γελασμένοι. Όταν αναλάβουν το κόμμα οι ιδεολόγοι, μαύρο φίδι που τους έφαγε, γιατί ο ΛΑΟΣ έγινε πλέον ιδέα. Το μόνο που κατάφεραν είναι να πεισματώσει ο πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ο Καρατζαφέρης βλέπει μπροστά. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι με αυτή την κίνηση δίνει την πρωτιά στη Ν.Δ. Επιτέλους, να τελειώνουμε με τους γιαλαντζί αριστερούς και τις μπαρούφες τους!

Ανώνυμος είπε...

Παπαριαστηκε. Συφιλιαστηκε. Περνει. Ταξι. Και. Φευγει......

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξεπουλιέται ακόμη και ο Γιατρός του ο Παπαμιχαήλ επειδή βρήκε δουλειά ο Μπουμπουκος σε δικό του άνθρωπο, τι να περιμένεις;

Ανώνυμος είπε...

οι συνθήκες στις προσεχείς εκλογές είναι απαγορευτικές για τον ΛΑΟΣ.Αν κατεβει θα φαει τετοια πουτσ. ο χοντρος που θα το φυσαει και δε θα κρυωνει.Οταν παλια ειχες στελεχη τα εδιωχνες τωρα παρε τον Σκανδαλακη χερι χερι και στο Ζαλογγο.

Ανώνυμος είπε...

εντολη ρομποκοπ τον μπουλο το μηνυμα μετεφερε η αψηλη λιγακι πεζοδρομιακα αντε γ@μησου βρωμοπ...ουστε την σκυταλη ανελαβε το βαγγελο κοιτα που...στη ναουμε ναουμε αυτα τα εκανεs στο πιτογυρο ναααμε στον ξευτιλοπουλο ναουμε η βαγγελα ναουμε ναουμε θα σε βαλει στην ψωλ...αρα του ναουμε και θα σε παει γ@μιωνταs στο λαγονησι ναουμε ναουμε βρωμοκυλοτα ναουμε ναουμε....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...