Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ποιο μαλακισμένη πεθαίνει.



Σε λίγο θα μας πει ότι ευτυχώς που συγκεντρώθηκε και συμμετείχε στην απεργία πολύς κόσμος. Αυτό δείχνει ότι ο λαός στηρίζει την κυβέρνηση, γιατί αυτή τους ζήτησε να βγει στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν .

"Οι πολίτες μέσα από τις πορείες και τις διαδηλώσεις στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στους δανειστές που επιχειρούν να μας επιβάλλουν μέτρα λιτότητας. Είναι γεγονός πάντως ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει μια δύσκολη και επίπονη διαπραγμάτευση για να πετύχει το καλύτερο δυνατό στο ασφαλιστικό αλλά και στο φορολογικό που ακολουθεί", ανέφερε η χαζοχαρούμενη εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ "Παραπολιτικά FM".
Πρόσθεσε ότι "η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν διαπραγματευόταν, αντιθέτως όταν οι δανειστές τους ζητούσαν πέντε, εκείνοι έδιναν δέκα χωρίς να διαπραγματευτούν. Αν είχαν διαπραγματευτεί πιο σκληρά, η πατρίδα δεν θα βρισκόταν στη θέση που βρίσκεται σήμερα και επομένως η κριτική που τους ασκήθηκε ήταν δίκαιη."
"Ενδεχομένως να έγινε υπερεκτίμηση κάποιων πραγμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ






Ας δει ότι στο Ηράκλειο της έκαναν και την κηδεία.

Κλειστή από ανατολή και δύση είναι η πρόσβαση και η έξοδος αντίστοιχα προς και από την πόλη του Ηρακλείου, καθώς οι αγρότες έχουν προχωρήσει σε κλείσιμο των κόμβων του Καρτερού, στο ύψος του ΚΤΕΟ,  και στο Γιόφυρο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πολιτικά ναυάγια τέτοια θα ακούς.

Ανώνυμος είπε...

Από πολιτικά ναυάγια τέτοια θα ακούς.
ΚΑΛΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...