Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ξεσηκώθηκαν στο νησί του Σύριζα.



Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί από το πρωί όπως φαίνεται θα γίνει το στρατόπεδο συγκέντρωσης . Τρία οχήματα μαζί με δεκάδες άνδρες των ματ έχουν απέκλεισαν την περιοχή μην αφήνοντας κανέναν (ούτε κατοίκους) να περάσουν στον χώρο. Κάτοικοι προσπάθησαν να μπουν στο πρώην στρατόπεδο στη λίμνη Πυλίου, όπου γίνονταν εργασίες για την κατασκευή του Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν με δακρυγόνα.  Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 300 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο για να εναντιωθούν στα σχέδια της κυβέρνησης να δημιουργήσει κέντρο καταγραφής λαθρομεταναστών  στο νησί τους.
Εκεί βρίσκονταν διμοιρίες των ΜΑΤ που φρουρούν το χώρο όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων αλλά και γκλοπ.
Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω τρεις κάτοικοι, ένας 70χρονος, ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, οι οποίοι έφεραν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι που προήλθαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, από τα γκλοπ των ΜΑΤ. Αμέσως οι γιατροί πρόσφεραν στους τραυματίες τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.
Αφέθηκε ελεύθερος ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιοδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις περιέγραψε αναλυτικά τα όσα έζησε, από τον στιγμή του ξυλοδαρμού του μέχρι την σύλληψή του και την προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα. Ανέφερε ότι τον είχαν βάλει κάτω 15 άτομα των ΜΑΤ και τον χτυπούσαν και του έβριζαν την μάνα και τον πατέρα του…

Καλά θα κάνουν να μην μιλούν .Όλο το νησί είναι ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και βουλευτή  έβγαλαν . Ας λουστούν τις επιλογές τους. Για να τους ευχαριστήσει ο Αλέξης,  έστειλε τα ΜΑΤ να τους φιλοδωρήσουν βρωμόξυλο. .




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ξερεις τι λεει το τραγουδι;
https://www.youtube.com/watch?v=5FhlF1tNZnA

σφυρα συμφωνα με τον ρυθμο! αδιαφορα!
δεν λυπαμαι κανεναν! τοσα χρονια δεν τα εβλεπαν που μας πηγαιναν; ψηφιζαν πασοκ νεα δημοκρατια ακαταπαυστα! ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΛΕΠΙΔΙ! ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΛΑΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...