Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δηλαδή ο Παππάς αποφασίζει και τι θα βλέπουμε;



Ο Νίκος Παππάς, στην ενημέρωσή του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε νέα ανατροπή στο τηλεοπτικό πεδίο. Ο κ. Παπάς ξεκαθάρισε ότι οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι τέσσερις ανεξαρτήτως περιεχομένου. H ΕΡΤ 1-2-3-4. Οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν .Προηγούνται οι έχοντες εργολάβοι χρήμα. Είναι τόσο ηλίθιος που νομίζει ότι στην εποχή του διαδικτύου, μπορεί να ελέγξει τους… αιθέρες.    
Μέχρι και σήμερα, ήταν γνωστό ότι οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι τέσσερις γενικού περιεχομένου, ενώ θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα κανάλια με ψυχαγωγικό ή άλλο ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα προχωρήσει, με την κυβέρνηση να  προχωράει στη νομοθετική ρύθμιση για τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.
Ακόμη ο υπουργός Επικρατείας, είπε πως τραπεζικοί κύκλοι, δεν επιθυμούν να υπάρχουν παραπάνω από τέσσερα κανάλια. Με βάση το σχέδιο, τα κανάλια θα έχουν από 400 εργαζόμενους, το ελάχιστο, ενώ μοναδικό κριτήριο θα είναι η βιωσιμότητά τους. 
Παράλληλα, κατά πληροφορίες, ο κ. Παππάς, φέρεται να ενημέρωσε ότι η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόλις 3,5 εκατομμύρια, υπογραμμίζοντας πως τα 8 εκατομμύρια που είχε πει αρχικά ήταν υψηλές προσδοκίες.
Τέλος, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε πως επιθυμεί όλες οι διαδικασίες να γίνουν πολύ γρήγορα και η προκήρυξη να γίνει άμεσα.
Εάν καταφέρει να ελέγξει τον… αέρα να μας χαιρετίσετε. Όλα αυτά είναι σκέτες μαλακίες. Οι ίδιοι που λειτουργούσαν με τον άλφα-βήτα τρόπο θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...