Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Οι αλλαξοκωλιές του Λάου-Λάου Χατζηνικολάου με τους τουρκαλάδες.



Εξαγγελίες έκανε  ο Λαου-Λαου  Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον Real FM. Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ραδιοφωνικού σταθμού ανακοίνωσε ότι το Real Group θα ζητήσει άδεια για φτιάξει τηλεοπτικό κανάλι στην… Τουρκία. Όπως είπε ο νέος σταθμός θα είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα και σε περίπτωση που του… επιτραπεί θα μεταδίδει και ειδήσεις από την Ελλάδα. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν αστειεύεται αλλά και ότι θα ζητήσει επισήμως από την τουρκική πρεσβεία και τις Αρχές της χώρας να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ο φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να πάρει την αδειοδότηση στη γείτονα χώρα.
Δηλαδή αποκάλυψε, ότι προτίθεται να καταθέσει πρόταση τηλεοπτικής άδειας στην Τουρκία, όπως ακριβώς κάνει και ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελλάδα πού αποτελεί άλλωστε και προσωπική επιλογή και επιθυμία του  Τσίπρα.
Εδώ παίζεται το βρωμιάρικο μιντιακό παιχνίδι Τσίπρα-Χατζηνικολάου...
Είναι σαφές, ότι για να περάσει η αδειοδιαδότηση στον Τούρκο και να μη θιγεί το φρόνημα και το φιλότιμο  των Ελλήνων, έβαλαν τον Χατζηνικολάου να ζητήσει το «αντίστοιχο» στην Τουρκία, έτσι για να πουν ότι το ίδιο κάνουμε και εμείς.
Είναι σαφές επίσης ότι με τη κατάθεση πρότασης από τον Χατζηνικολάου θα προσπαθήσουν να «συμψηφίσουν» την παγαποντιά τους να κερδίσουν χρόνο μέχρι να πάρει ο Τούρκος την άδεια στην Ελλάδα, ενώ θα εκκρεμεί η αδειοδότηση Χατζηνικολάου στην Τουρκία την οποία τελικά και δεν θα πάρει, απλά ο Χατζηνικολάου θα παίξει τον ρόλο τού «Εξαπτέρυγου» στον Τσίπρα με ανταλλάγματα  φυσικά τα οποία θα φανούν στη πορεία, όπως πήρε  ανταλλάγματα για την «εντολή» που πέρασε στον Καρατζαφέρη να ψηφίσει το μνημόνιο με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.
Ήδη ο Χατζηνικολάου στα ελάχιστα χρόνια λειτουργίας της εφημερίδας του χρωστάει 26 εκατ. ευρώ στις Τράπεζες.
Αυτά λέγονται «αλλαξοκαναλιές» ή καλύτερα «αλλαξοκωλιές», όπως λέει και ο λαός μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...