Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Ποιο σοβαρό ρεπορτάζ από αυτό.... δεν γίνετε.Στην Φώτο  η διαχρονική  τηλεπερσόνα εν ώρα …εργασίας .
Ιερέας εκ …δυτικής όχθης ορμώμενος είναι από τους πρώτους που λαμβάνει κλήση από τον οικονομικό εισαγγελέα ως ύποπτος φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, διότι μέσω της λίστας Μπόργιανς βρέθηκε να διαθέτει 450.000 ευρώ στη UBS Ζυρίχης.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "ΕΓΚΥΡΗεφημερίδα "Το Εθνος" της Κυριακής, ο ιερέας Ψ.Λ δεν είχε δηλώσει τα χρήματα και όταν ενημερώθηκε από τον εισαγγελέα ότι θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εις βάρος του ως ύποπτος για αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος χρήματος, εκείνος σάστισε και τρομοκρατήθηκε. Προσπάθησε να ψελλίσει διάφορες δικαιολογίες, όπως ότι είναι οι οικονομίες μίας ζωής. Το κομπόδεμα από τα φιλοδωρήματα των πιστών σε βαφτίσια, γάμους και κηδείες.
Εκτός από τον ιερέα, όπως αναφέρει η εφημερίδα από τον εισαγγελέα κλήθηκαν και δυο άτομα του καλλιτεχνικού χώρου οι Α.Ρ. και Χ.Δ , έκαστος εκ των οποίων βρέθηκε να έχει 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία, ο μεγαλοδικηγόρος Π.Π.Ρ με 1 εκατ. ευρώ που όμως φαίνεται ότι μπορεί να το δικαιολογήσει και μια... διαχρονική τηλεπερσόνα η Μ.Ν.Ρ με 2,5 εκατ. ευρώ.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα αρχικά τους είναι πραγματικά, η σατανική σύμπτωση;

Ανώνυμος είπε...

Αφου το εγραψε το "εγκυρο" Εθνος, επισημαινει το Ιχνος xaxaxaxxax

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...