Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Με τουλάχιστον 21 μίλια την ώρα έτρεχε το ταχύπλοο σκάφος ο νεαρός …δολοφόνος που πάνε να καλύψουν .




Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Δρίτσα, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΙ, ο δράστης του δυστυχήματος υποστήριξε ότι την ώρα του τραγικού συμβάντος είχε αναπτύξει ταχύτητα 21 μίλια την ώρα, ταχύτητα «αδιανόητη» . Πάντως την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα από τον οδηγό του σκάφους, αλλά ως δια μαγείας εξαφανίζονται οι μαρτυρίες. Στο κάδρο υπάρχει μόνο ο «χειριστής ανήμπορος» παππούς».  
Βραδινές απορίες.
Γιατί δεν έμεινε το σκάφος βοηθήσει;
Γιατί έφυγε και πήγε σε μια ερημική παραλία;
Γιατί μετά από ώρα τηλεφώνησε ο "χειριστής" και ήρθε το λιμενικό και τον πήρε;
Γιατί δεν συνελήφθησαν και οι άλλοι δυο στο σκάφος;
Επίσης γιατί ο Δριτσας ενημερώθηκε αμέσως και πήγε με ελικόπτερο;
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους;
Στην Αίγινα όλοι ήξεραν ότι η παρέα του Λυκουρέζου ήταν Σταθάκης, Φλαμπουραρης.
Αυτά.
Ο αδελφός του κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους που έχασε τη ζωή του στο ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας δήλωσε ότι ο 78χρονος δεν ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου.
 Όπως ανέφερε "ο χείριστης του ταχύπλοου έδρασε με απόλυτη ψυχραιμία για να καλύψει τα ίχνη του", σημειώνοντας ότι μετά το ναυτικό δυστύχημα, ο φερόμενος δράστης και οι υπόλοιποι επιβάτες του ταχύπλοου εγκατέλειψαν το σημείο και πήγαν σε κατοικία της Αίγινας για να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
 «Σηκωθήκανε και φύγανε, πήγαν σπίτι τους συμβουλευτήκανε τι θα πούνε, και τώρα που θα πάει σε κανένα νοσοκομείο ποιος να τιμωρηθεί; Ο 80χρόνος; πλάκα κάνουμε;» ανέφερε.
Δεν γίνεται ένας άνθρωπος αυτής της ηλικίας με προβλήματα υγείας να είχε αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα. Εκτιμώ ότι οδηγούσε άλλος και ανέλαβε την ευθύνη ο 77χρονος. Είχε άλλωστε το χρόνο να το σκεφτεί αφού διέφυγε μετά το περιστατικό. Ενδεχομένως ο χειριστής να ήθελε να κάνει φιγούρα περνώντας ξυστά από το καΐκι. Χάσαμε τον άνθρωπό μας τόσο άδικα".


Αν ψάξουμε ποιος επώνυμος μένει στην περδικα μόνιμα..... ποια η σχέση του με την κυρία θεανω φωτιου (και άλλα μέλη της κυβέρνησης)... και ποιος ήταν ο νεαρός επιβάτης με το βαρύγδουπο όνομα του ταχύπλοου ίσως βρεθεί άκρη.

 Σε συνδυασμό με το ότι συνελήφθη σπίτι του όπου διακτινίστηκε με μαγικό τρόπο από την θάλασσα όπου παρέμενε το σκάφος, και εκεί  μεταβαίνουν οι λιμενικοί , και ούτε καν στο λιμάνι, είναι για να καλύψει τον νεαρό.

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ το ότι εξαφανίστηκαν είναι απόδειξη πως βιάζονταν να αλλάξουν "καπετάνιο".... και ενώ όλοι οι επιβαίνοντες ήταν στο λιμάνι ο "καπετάνιος" βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι.... είχε την ικανότητα να βγαίνει σε πολλά αντίγραφα να είναι εδώ και εκεί.... και επειδή έχουμε χορτάσει από "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" όταν δικαστεί η υπόθεση είμαστε βέβαιοι πως θα ξεράσουμε από την πολλή ανεξαρτησία.... επίσης: οι άλλοι επιβαίνοντες ποιοί είναι: ο Δρίτσας τι θέλει εκεί πέρα ? Πόσες ώρες ήταν εκεί.... τί έκανε?.... εντάξει υπουργός ναυτιλίας είναι αλλά είπαμε.... δεν βούλιαξε και κρουαζιερόπλοιο..... δεν δικαιολογείται η παρουσία του.

Ο ηλικιωμένος είχε βάλει εξωτερικό ασανσέρ για να μπαίνει στο σπίτι του και ράμπα γιατί δεν μπορεί να ανέβει 1 όροφο με τις σκάλες ενώ βγήκε από το νοσοκομείο πριν μία εβδομάδα και ήταν αυτός που οδηγούσε το ταχύπλοο;




Βρωμάει; Mπααα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο 78χρονος, όταν οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο της Αίγινας για ανάκριση, ζήτησε από τους αξιωματικούς να μην τον ακουμπήσουν, γιατί πάσχει από μολυσματική νόσο.

Στη συνέχεια και βλέποντας την κατάστασή του, ζητήθηκε βεβαίωση από νοσοκομείο της Αθήνας, η οποία έφτασε στην Αίγινα με ταχύπλοο λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τρίτης.




Όμως ο Λυκουρέζος πριν φύγει το είπε .  «Ο… χειριστής του ταχύπλοου ….δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας»
Όπερ έδει δείξε. Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

Κατά την πολύωρη ανάκριση ετέθη θέμα, αν μέσα επέβαιναν και ζευγάρι στενών συγγενών του, αλλά ο γαμπρός και η κόρη του έδειξαν εισιτήρια που αποδείκνυαν ότι ταξίδεψαν αεροπορικά από το Ηράκλειο Κρήτης, το απόγευμα μετά την τραγωδία...
Εξετάσθηκε και το σενάριο,  μήπως οδηγούσε εγγονός, αλλά ο μεγαλύτερος είναι μόλις 10 χρόνων.
Στην ερώτηση γιατί δεν κάλεσε εκείνος το λιμεναρχείο εκείνος απάντησε ότι ήταν «σε κατάσταση σοκ». Αίσθηση προκαλεί η ομολογία του ότι μαζί του ήταν άλλοι τρεις και ότι μετά το ατύχημα κάλεσε έναν γνωστό του δύτη και έναν ακόμα ναύτη άλλης θαλαμηγού, οι οποίοι μετέφεραν τους τέσσερις επιβάτες του ταχύπλοου στην θαλαμηγό ιδιοκτησίας γυναίκας από την Ελβετία!
Μάλιστα ομολόγησε ότι δεν κάλεσε ποτέ για τη διάσωση των ανθρώπων, που είχε χτυπήσει. Όταν ρωτήθηκαν ο δύτης και ο ναύτης επιβεβαίωσαν το σενάριο του Θ. Λυκουρέζου.
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό γιατί ξεχνάμε εύκολα. Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις για την Αιξωνή .Πέντε χρόνια στον Λυκουρέζο.
http://www.kefalonitikanea.gr/2012/03/5.html?m=1
Όταν θα είναι να γίνει η δίκη του προσφερθέντος κωλόγερου, θα έχει πάει… στην κόλαση, διότι ως γνωστόν στην Ελλάδα γίνονται μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, και αν βάλουμε και τον άγριο πάγκο; Τελεσιδικεί μετα από… τριάντα.

Ανώνυμος είπε...

Μετα το παθημα, ξεκινησαν ελεγχους, τωρα που το καλοκαιρι ειναι στα φευγα του.

http://www.pronews.gr/portal/20160818/ellada/dimosia-taxi/67/rodos-synelifthi-40hronos-kyvernitis-skafoys-gia-yperarithmoys

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τον δολοφόνο ήταν άλλα τρία άτομα: οι Βενετσιάνος Επαμεινώνδας, Βενετσιάνου Ευθυμία και Καρακάσης Θεοδόσης.

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορά το θέμα των συνεπιβατών του 78χρονου για τους οποίους, μέχρι σήμερα υπήρχε αοριστία, πρόκειται για τους Επαμεινώνδα Βενετσάνο και Ευθυμία Βενετσάνου, ηλικίας 60 με 70 ετών και την Καρακάση Θεοδώση. Τα ΚΑΠΗ δηλαδή πήγαν εκδρομή

Ανώνυμος είπε...

Εισαι σιγουρος φιλαρακο?Γιατι εγω ξερω για καποιο τσογλανι επωνυμου?Μην τρολαρεις λοιπον!

Ανώνυμος είπε...

Α,μπες και στην ζουγκλα που αρχισε να κελαιδαει..αντε μπραβο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...