Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

...ήθελα να πω σ' αυτά τα 2,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, που αύριο θα κληθούν να πληρώσουν αυξημένο ΕΝΦΙΑ, ότι ….



Προτού κατακλιθώ, ήθελα να πώ σ' αυτά τα 2,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, που αύριο θα κληθούν να πληρώσουν αυξημένο ΕΝΦΙΑ, ότι γαμιούνται και ότι δεν αισθάνομαι καμία λύπη ή αλληλεγγύη με την πάρτη τους.
Καθόσον είναι προφανές ότι αυτοί βγάλανε τους αριστεροχριστιανιστές στην εξουσία, διότι πίστεψαν τον ...Βλάκα πώς θα καταργήσει τον φόρο ιδιοκατοίκησης, ότι θα τους δώσει την 13η σύνταξη και ότι θα τους...
απαλλάξει, γενικώς, από τους φόρους.
Κι επειδή με τους τζαμπατζήδες δεν μπορώ να έχω κάποια ιδεολογική ή άλλη σχέση, καθόσον εγώ στην Γαλλία πληρώνω φόρο κατοικίας ενώ είμαι ενοικιαστής, δεν μπορώ να αισθανθώ αλληλέγγυος μ' αυτά τα κοπρόσκυλα, που δανείσθηκαν για να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους και τώρα θα τους πάρουν όλο το σπίτι μαζί με τα κεραμίδια.
Θα
πλερώσετε γαμημένοι...
Θα πλερώσετε και είναι αμφίβολο αν θα μάθετε.
Αλλά εμένα, εντελώς προκλητικά, στ' αρχίδια μου και δύο αυγά τουρκίας.
Ε ναι ρε κορόιδα, τι να κάνουμε?
Αυτή είναι η αλήθεια.....

Εμεις θα θυμίσουμε τον φιλόσοφο…..
Φλαμπουράρης: “Δεν είμαστε ψεύτες, υποχωρήσαμε στις απόψεις μας, για να κρατήσουμε τις αξίες μας”
Στην Ελλάδα κυκλοφοράει πολύ η “παραλλαγή” της αλήθειας και πολύ συχνά πολιτικοί και “διανοούμενοι” των λαγουμιών (οι σιτεμένες μπριζόλες με το πολύ λίπος και την τεράστια “ανοχή” σε όλα τα κακώς κείμενα, για τα οποία αυτές φταίνε) μιλούν περί “άλλων” μεταλλάσσοντας τις ψεύτικες υποσχέσεις τους σε αλήθειες, σε ένα παράλληλο σύμπαν, που υπάρχει κάπου στη ζώνη του λυκόφωτος. Αυτό το είδος “σοφίας” απευθύνεται από αμόρφωτους με χαμηλό IQ σε ηλίθιους, που δεν ξέρουν γιατί ζουν.
Άχρηστοι. Ένα δεύτερο παράδειγμα της “φιλοσοφίας” με “γέφυρες” της “Αυγής” made in Greece είναι η παρουσίαση του κλεισίματος ή της μεταφοράς αλλού της βάσης των ατομικών επιχειρήσεων της Ελλάδας και της χωρίς προστασία μεταβολής του εισοδήματος των μικροεπιχειρηματιών σαν μια κίνηση προς τα “εμπρός”!
 Όμως, χωρίς παραγωγή  κανενός είδους μόχλευση δεν μπορεί να παράγει έργο στην πραγματική οικονομία. Έτσι, ο κόφτης στο τέλος θα πέσει, θα είναι βαρύς . Αμόρφωτοι και επικίνδυνοι. Στη κυβέρνηση θεωρούν τόσο ηλίθιο τον Ελληνικό λαό, που διαδίδουν ότι θα επιβάλλουν ένα νέο φόρο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές με κάρτες που αυτοί επέβαλλαν για το καλό του, για να μη υπάρξει κόφτης!
To SYRIZA δεν το συμφέρει να περιμένει ως το Μάρτη για τις εκλογές που θα πέσει και ο κόφτης επίσημα, συνεπώς αναμένονται εσωκομματικές εξελίξεις ή ακόμη και ηρωική έξοδος του κόμματος της μπουγάδας (ΑΝΕΛ) για να μαζέψει ψήφους.
Η παραβίαση του συντάγματος συνεχίζεται ενώ όλα προχωρούν βάσει της αρχής “πόσοι άλλοι τρόποι υπάρχουν για να κλέψουμε το κράτος, δηλαδή το λαό”.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι αυτος ο μουνης; ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Ανώνυμος είπε...

¨ολοι μαζί παιδιά να φέρουμε τον Κούλη

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ .
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ........,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΛΕΩ.,....,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...